Turbåden Svanen, sejlads på Mariager Fjord

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser. Oplev Mariagerfjord området fra søsiden – suppler evt. med en god frokost ombord – Mariagerfjord er nemlig fyldt med gode oplevelser. Velkommen ombord.

Udenfor fartplanen er det muligt at leje Svanen til f.eks fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester mv.

Se fartplanen her

 

Turbåden Svanen ligger til i Hobro, Bramslev Bakker, Mariager og Hadsund.

På havnen i Hobro, hvor Svanen lægger til, ligger blandt andet GASmuseet, Hobro Værft, Lystfartøjsmuseet og ikke langt der fra er også Vikingecenter Fyrkat.

I Bramslev Bakker er der Hvidt (Blå) Flag, hvilket er det officielle tegn på et godt badested med rent vand. Naturen er smuk og udsigten imponerende! Spis middag eller drik kaffen på Restaurant Bramslev Bakker.

På havnen i Mariager, lige hvor man går i land, ligger Mariager Saltcenter og Mariager-Handest Veteranjernbane. I gå afstand kan frokosten nydes på Café Saltbøssen, Restaurant Landgangen Á Porta og Hotel Postgården. Mariagers bymidte er unik og charmerende med de gamle bindingsværkshuse og de brostensbelagte gader. Rosenhaven, Mariager Klosterkirke, Klosterhave og Kloster er bestemt et besøg hver. Ligeledes er Mariager Museum, som kan fortælle alt om Mariagers historie.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitMariagerFjord visit@mariagerfjord.dk
 

Kontakt

Adresse

Ny Havnevej
9550 Mariager

Telefon

+45 98524677

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9806767883
Latitude : 56.653248693