Shopping i Øster Hurup

Har du glemt badetøjet? Skal du have en souvenir eller to med hjem? Eller måske garderoben skal friskes op? Så er der rig mulighed for at få det i Øster Hurup. I de lokale forretninger finder du det meste – lige fra tøj og sko til brugskunst og unikke kunstværker. 

Skal garderoben friskes op, kan du hele året besøge Boom Tøjcenter eller Classic Trend House som er fyldt med modetøj, eller måske NyForm hvis det skal være mere sporty. Henover sommeren, kan du finde flere outlets og sommertøjs-butikker, så der er risiko for overfyldte kufferter på hjemturen. 

Skal der nyt på hylderne, kan du finde lækker brugskunst hos Butik Moulés, flotte dekorationer hos Fruerlundhuset Butik, og gamle fund hos Antik og Ting. Eller du kan gå på opdagelse i kunsthåndværkerbutikken Hvirvelkærgård og finde smukke ravsmykker i Ravhuset- og igen kan du henover sommeren finde flere pop-up butikker med alt lige fra legetøj til mere brugskunst - f.eks. i Drageshoppen. 

Der er masser af muligheder for at shoppe i Øster Hurup - i vinterhalvåret kan du dog opleve, at nogle butikker kun holder åbent i weekenderne.  

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitMariagerFjord visit@mariagerfjord.dk
 

Kontakt

Adresse

Øster Hurup
9560 Hadsund

Telefon

+45 70 27 13 77

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.272216796875
Latitude : 56.804261916816