Outdoor - kajak på Mariager Fjord

OUTDOOR oplevelser ved Mariager Fjord

Uanset om du ønsker at sejle, fiske, vandre eller cykle - så byder Mariagerfjord på masser af outdoor oplevelser for enhver!

Her finder du masser af inspiration til din aktive ferie. Du kan fx cykle Mariager Fjord rundt af rute 32, skubbe fra og lade dig glide ud på fjorden i kajak, komme ned i tempo med en skøn vandretur i den imponerende natur - ja mulighederne er mange. I sommer halvåret er der også rigtig mange guidede ture, som du kan booke her på siden. Det er guidede ture til lands og til vands.

Til lands, til vands og i fjorden!

Opdag naturen på egen hånd - til fods, på cykel eller i kajak/kano - uanset hvad du vælger, er der rig mulighed for at nyde den skønne natur rundt om fjorden eller ved Østkysten.

Vandreferie i Mariagerfjord

PANORAMA-ruten og mange andre vandreruter

Her finder du alt om PANORAMA-ruten, men får også et overblik over området mange andre stier og ruter. Du finder også inspiration til en vandreferie, da vi har lavet forskellige pakkeløsninger til dig.

Kajak sejlads på Mariager Fjord

Kano, kajak og vandsport

Se mere om kajak- og bådudlejning ved Mariager Fjord

Golfbaner i Mariagerfjord

Golf i Mariagerfjord

Se området golfbaner - alle med en helt unik placering. Kvalitetsbaner med Pay and Play og mange gode faciliteter.

Seatrout Mariagerfjord

Lystfiskeri i international topklasse!

I Mariager Fjord kan vi passende opgradere ørreden fra sølvtøj til det pureste guld. Ørrederne i fjorden er nemlig ikke bare velnærede, men optræder også i et antal, der gør ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget unikt.

Meget mere outdoor...

Er du til meget mere outdoor finder du her inspiration til både overnatning og små sjove aktiviteter i naturen for hele familien

Shelters og teltpladser i Mariagerfjord

Shelters og teltpladser

Få en anderledes og billig ferie, ved at overnatte i en af områdets mange shelters eller i telt på en af teltpladserne. Her har du mulighed for at få den ultimative naturoplevelse ved at kombinére en overnatning under åben himmel med en cykeltur eller en sejltur i kajak.

Rold Skov - helt perfekt til outdoor oplevelser

Rold Skov - fyldt med outdoor oplevelser

Danmarks største og smukkeste skov. Her er den oplagte mulighed for at opleve naturen til fods, MTB, kajak og kano og meget andet!