Klatring i skoven ved Hobro
Ud i det fri

Outdoor oplevelser ved Mariager Fjord

Panoramaruten -et hvil med smuk udsigt

Uanset om du ønsker at sejle, fiske, vandre eller cykle - så byder Mariagerfjord på masser af outdoor oplevelser for enhver!

Her finder du masser af inspiration til din aktive ferie. Du kan fx cykle Mariager Fjord rundt af rute 32, skubbe fra og lade dig glide ud på fjorden i kajak, komme ned i tempo med en skøn vandretur i den imponerende natur - ja mulighederne er mange.

I sommer halvåret er der også rigtig mange guidede ture - både til lands og til vands, der er outdoor oplevelser på stranden i Øster Hurup og meget mere. 

Outdoor oplevelser for alle...

Vandreruter og skønne naturoplevelser

Oplev den smukke natur ved Mariager Fjord, ved Østkysten og i Rold Skov ad de mange vandreruter i området. Her er garanti for imponerende naturoplevelser og for at komme helt ned i tempo.

Mariager Fjord er perfekt til vandsport

Mariager Fjord er helt perfekt til vandsport. Hop i kajakken, skub fra og lad dig glide ud på det rolige vand. Det er en oplevelser alle bør opleve.

Lystfiskeri ved Mariager Fjord

Mariager Fjord er et fiskevand i verdensklasse! Fjorden er et helt fantastisk sted at fiske efter havørreder. Så er du fluefisker eller nyder du blot at kaste snøren ud, så skal turen gå til Mariager Fjord!

Cykelruter i smuk natur og fjorden rundt

I området ved fjorden findes der flere skønne cykelruter. Ta' fx Cykelrute 32, Mariager Fjord rundt, Hærvejen eller måske Villestrup Å ruten.

Rold Skov - outdoor oplevelser for alle

Rold Skov byder på så mange oplevelser for store og små i den smukke skov. Her er både cykelruter, MTB spor, vandreruter og meget mere.

Golf-oplevelser der imponerer!

På områdets 3 smukke baner er det ikke kun naturen, der imponerer - det gør banerne og de varierede huller også. Så er du til golf, skal turen gå til Mariagerfjord.

Hest og ridning ferien

Ridning Hvad er smukkere end en tur på hesteryg i den smukke skov, eller ved vandet? Mulighederne er mange hvis du er på ferie i Øster Hurup eller omkring Mariager Fjord. Men inden du begiver dig ud i naturen, er der lige et par ting der er gode at vide. Nedenfor er der forskellige regle...

Havne ved Mariager Fjord og Østkysten

Mariager Fjord og Østkysten byder på 10 helt unikke og spændende havne - alle et besøg værd uanset om du kommer ad vand- eller landvejen.  Alle havne er forskellige med forskellige faciliteter og atmosfære. Se havnene her nedenfor.

Ud i den dejlige natur...

Østerskoven i Hobro

I Hobro Østerskov er træerne høje og majestætiske, området er kuperet, men de større stier er som regel velholdte og nemme at færdes på. Østerskoven er et godt bud på et sted hvor man kan gå en overskuelig tur, og samtidig få en dejlig naturoplevelse og et kig ud over Mariager Fjord. Den ...

Bramslev Bakker

Bramslev Bakker er et fredet område på ca. 300 ha. Der er adgang ad afmærkede stier. Det fredet område ligger ned til Mariager Fjord. Udsigten over fjorden fra p-pladsen ved Bramslev Bakker er en af Nordjyllands mest imponerende. De stejle skrænter er en brat afbrydelse af det mere jævne,...

Lille Vildmosen - Naturområdet

Lille Vildmose er med sine mere end 7.600 hektar Danmarks største landfredning. Området er større end Fanø i Vadehavet. I Vildmoselandet på kanten af Kattegat og lige syd for Limfjorden er der rige muligheder for at udforske terrænet til fods, på cykel eller i bus og bil. I græsningsskove...

Meget mere outdoor...

Er du til meget mere outdoor finder du her inspiration til både overnatning og små sjove aktiviteter i naturen for hele familien.

Shelter og teltpladser i Mariagerfjord-området

Få en anderledes og billig ferie, ved at overnatte i en af områdets mange shelters eller i telt på en af teltpladserne. Her har du mulighed for at få den ultimative naturoplevelse og komme helt tæt på naturen.

De smukke strande med dejligt badevand

I fjorden og ved kysten har området mange gode og smukke strande. I Øster Hurup finder du bl.a. Danmarks mest børnevenlige strand!

Den Flydende Shelter i Hobro

Ønsker I at vågne op til Danmarks nok smukkeste udsigt, midt i naturen og omgivet af vand på alle sider? Så skulle I prøve en nat eller flere i den fl...

Geocaching i Mariagerfjord

Geocaching er en sjov aktivitet for hele familien. Det er en anderledes måde at lære og opleve naturen, historien og geografien på.   ...

NaturEkspeditionen

Ruten er klar og tasken er pakket. Så nu inviteres alle til at tage familien med på ekspedition i den skønne natur. På turist bureauerne i Mariager F...

Sov-i-Skov Hængekøjer

Sov-i-skov Hængekøjer   <!-- content:begin --> Lej rygsæk med hængekøjer, pak soveposen og bålgrejet og få fantastiske minder og større natu...