Klatring i skoven ved Hobro
Ud i det fri

Outdoor oplevelser ved Mariager Fjord

Panoramaruten -et hvil med smuk udsigt

Uanset om du ønsker at sejle, fiske, vandre eller cykle - så byder Mariagerfjord på masser af outdoor oplevelser for enhver!

Her finder du masser af inspiration til din aktive ferie. Du kan fx cykle Mariager Fjord rundt af rute 32, skubbe fra og lade dig glide ud på fjorden i kajak, komme ned i tempo med en skøn vandretur i den imponerende natur - ja mulighederne er mange.

I sommer halvåret er der også rigtig mange guidede ture - både til lands og til vands, der er outdoor oplevelser på stranden i Øster Hurup og meget mere. 

Outdoor oplevelser for alle...

Vandreruter og skønne naturoplevelser

Oplev den smukke natur ved Mariager Fjord, ved Østkysten og i Rold Skov ad de mange vandreruter i området. Her er garanti for imponerende naturoplevelser og for at komme helt ned i tempo.

Mariager Fjord er perfekt til vandsport

Mariager Fjord er helt perfekt til vandsport. Hop i kajakken, skub fra og lad dig glide ud på det rolige vand. Det er en oplevelser alle bør opleve.

Outdoor TRY OUT
3 fede aktiviteter på én dag!

Photo: VisitMariagerfjord

Lystfiskeri ved Mariager Fjord

Mariager Fjord er et fiskevand i verdensklasse! Fjorden er et helt fantastisk sted at fiske efter havørreder. Så er du fluefisker eller nyder du blot at kaste snøren ud, så skal turen gå til Mariager Fjord!

Cykelruter i smuk natur og fjorden rundt

I området ved fjorden findes der flere skønne cykelruter. Ta' fx Cykelrute 32, Mariager Fjord rundt, Hærvejen eller måske Villestrup Å ruten.

Lille Vildmosen - Naturområdet

Lille Vildmose er med sine mere end 7.600 hektar Danmarks største landfredning. Området er større end Fanø i Vadehavet. I Vildmoselandet på kanten af Kattegat og lige syd for Limfjorden er der rige muligheder for at udforske terrænet til fods, på cykel eller i bus og bil. I græsningssk...

Rold Skov - outdoor oplevelser for alle

Rold Skov byder på så mange oplevelser for store og små i den smukke skov. Her er både cykelruter, MTB spor, vandreruter og meget mere.

Golf-oplevelser der imponerer!

På områdets 3 smukke baner er det ikke kun naturen, der imponerer - det gør banerne og de varierede huller også. Så er du til golf, skal turen gå til Mariagerfjord.

Havne ved Mariager Fjord og Østkysten

Mariager Fjord og Østkysten byder på 10 helt unikke havne - alle en oplevelse og et besøg værd.

Ta' en udfordring
i Onkel Toms Klatreskov i Hobro

Photo: VisitMariagerfjord

Ud i den dejlige natur...

Bramslev Bakker

Bramslev Bakker er et fredet område på ca. 300 ha. Der er adgang ad afmærkede stier. Det fredet område ligger ned til Mariager Fjord. Udsigten over fjorden fra p-pladsen ved Bramslev Bakker er en af Nordjyllands mest imponerende. De stejle skrænter er en brat afbrydelse af det mere jæv...

Ridning og hestevognsture i Rold Skov

Ride- og hestevognsture i Rold Skov  med start fra Arden. Her er en oplagt mulighed for at ride i skoven i Nordjylland. Tag med på ride- eller hestevognstur i Danmarks smukkeste og største skov, Rold Skov! VIGTIGT! Husk at lave en aftale om tid mv. inden. Det er ikke muligt at...

Ud i naturen

Området byder på så mange naturoplevelser - fx Mariagerfjord, Østkysten, Rold Skov, Bramslev Bakker

Meget mere outdoor...

Er du til meget mere outdoor finder du her inspiration til både overnatning og små sjove aktiviteter i naturen for hele familien.

Shelter og teltpladser - overnat i det fri

Få en anderledes og billig ferie, ved at overnatte i en af områdets mange shelters eller i telt på en af teltpladserne. Her har du mulighed for at få den ultimative naturoplevelse og komme helt tæt på naturen.

De smukke strande med dejligt badevand

I fjorden og ved kysten har området mange gode og smukke strande. I Øster Hurup finder du bl.a. Danmarks mest børnevenlige strand!

"De Blå Stier"

Få en fantastisk naturoplevelse i jeres ferie - en oplevelse som I sent vil glemme! En fjord af oplevelser venter jer! Om I sejler i kajak, i kano ...

Rute 32 - Mariagerfjord cykelruten

Hop på cyklen og kom helt tæt på Danmarks smukkeste fjord - Mariager Fjord. Rute 32 - også kaldet Mariagerfjord-ruten er en cykelrute på ca. 60 km, de...

Hærvejens cykelrute i Mariagerfjord

Hærvejen - Mariagerfjord  Hærvejens vandre- og cykelruter i Nordjylland tager dig forbi flere kulturhistoriske steder og er fuld af naturskønne ...

NaturEkspeditionen

Ruten er klar og tasken er pakket. Så nu inviteres alle til at tage familien med på ekspedition i den skønne natur. På turist bureauerne i Mariager...