Øster Hurup Havn

Øster Hurup Havn

Øster Hurup er oprindeligt et gammelt fiskeleje, der i dag har udviklet sig til en attraktiv og levende turistby med alt hvad det indebærer af butikker, barer, restauranter og oplevelsesmuligheder.

Øster Hurup Havn har altid været et af turistbyens helt store trækplastre. Både for de lokale, sejlere og turister fra land. Som hjemsted for omtrent 180 sejlbåde og joller af forskellige størrelse samt en håndfuld af de smukke blåmalede kuttere, det berigende Kattegat så langt øjet rækker, faciliteter i form af cafe, legeplads, kiosk, fiskehandler m.v. har havnen et helt særligt liv, der nærmest har en magisk tiltrækningskraft.

Er man i Øster Hurup, skal man simpelthen bare lige ned omkring havnen. Det hører med.

Øster Hurup Havn blev i sin første form bygget tilbage i 1936.  Siden er havnen løbende blevet udvidet. Havnens yderste del er fra 1956, og det sydlige afsnit med plads til lystbåde kom til så sent som i 1991. 

Mange lystfiskere nyder livet fra molerne, mens lystsejlere fra nær og fjern kommer sejlende til den moderne havn og den aktive turistby med massevis af tilbud. Omtrent 2500 gæstesejlere slår hvert år stavnen forbi den stemningsfyldte havn.

For nyligt er der etableret holdepladser for autocamperer på havnen.

Gæsteafgift pr. døgn: 130 kr.
Brug af slæbested: 50 kr. pr. gang
Læs meget mere om havnen, dens faciliteter og aktiviteter her.

Del denne side

Opdateret af:

VisitMariagerFjord visit@mariagerfjord.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnen 46, Øster Hurup
9560 Hadsund

Telefon

+45 98588799

Mobiltelefon

+45 51291901

Fakta

  • Faciliteter

    • Legeplads
    • Grillplads
    • Indkøb (800 meter)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.28168
Latitude : 56.80453