Imponerende natur og skønne oplevelser

Ud i naturen

Imponerende natur og skønne oplevelser

Ud i naturen

Som et bredt blåt bånd bugter Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, sig dybt ind i Ferielandet Mariager Fjord. Mellem flade enge, høje skråninger, forbi Hadsund til Rosernes By, Mariager, forbi det charmerende fiskerleje Stinesminde, de smukke Bramslev Bakker og den storslåede Rold Skov ind til vikingebyen Hobro - dybt inde i fjorden.

Ferielandet Mariager Fjord har et usædvanligt og varieret landskab. Søer, vandløb, skove og naturligvis fjorden gør området til et paradis for alle der færdes i naturen.

PANORAMA-ruten

- Danmarks smukkeste og første certificerede vandrerute! Her er nydelse for både krop, sjæl og syn! En skøn rute med fantastiske udsigter, unik natur og 10 km til fødderne.

Naturområder

Mariagerfjord rummer en lang række unikke naturområder, som er perfekte til en picnic eller en familieudflugt.

Flere Naturområder

Naturområdet Bramslev Bakker

Bramslev Bakker

Smuk natur og certificerede vandreruter i bakkerne

Rold Skov - helt perfekt til outdoor oplevelser

Rold Skov

Danmarks største og smukkeste skov. Her er den oplagte mulighed for at opleve naturen til fods, MTB, kajak og kano og meget andet! 

Strande i Mariagerfjord

I fjorden og ved kysten har området mange gode og smukke strande. I Øster Hurup finder du bla.a Danmarks mest børnevenlige strand!

Vandre- og cykelruter i Mariagerfjord

Mariagerfjord har rigtig mange ruter til både cykler og til fods. Ruterne findes i forskellige længder og sværhedsgrader. Se ruter og få indspiration til din cykel- eller vandreferie her.

Vandreferie i Mariagerfjord

Vandreferie

Her finder du alt om PANORAMA-ruten, men får også et overblik over området mange andre stier og ruter. Du finder også inspiration til en vandreferie, da vi har lavet forskellige pakkeløsninger til dig.

Aktiviteter i naturen

De imponerende naturområder i Mariagerfjord rummer masser af muligheder for aktive oplevelser for alle og for overnatningen i naturen.

Overnat under åben himmel...

Shelters og teltpladser

Et alternativ til overnatning er overnatning i det fri. I Mariagerfjord er der mange shelter og teltpladser - så ønsker du den ultimative naturoplevelse, er det her helt klart overnatningsformen!

Tag på ekspedition i naturen

NaturEkspeditionen

På turistbureauerne i Mariagerfjord kan du låne en rygsæk fyldt med mange spændende ting samt inspirationsmateriale, så I på egen hånd kan tage på en spændende naturekspeditioner i skoven eller ved stranden.