Hvor spiser og sover vi godt?

Spis & sov godt i Mariagerfjord

I Mariagerfjord-området er der mange forskellige og rigtig gode overnatningssteder. Der alt fra private Bed & Breakfast til store og luksuriøse hoteller. Du kan ikke bare sove godt, men også spise godt i området. I finder mange spisesteder - både hyggelige og gastroniske oplevelser. 

Spis og sov godt

Spis godt

I Mariagerfjord finder I mange spisesteder - alt fra café og restauranter til isboder, fastfood-steder og meget mere. Du finder noget for enhver smag.

Davinci Ristorante på Hadsund Havn

Davinci Ristorante

Ægte italiensk mad og stemning, når det er bedst.

Sov godt

I Mariagerfjord er der også mange muligheder for en god nats søvn - eller flere. Her er hundredevis af sommerhus, skønne campingpladser, lækre hoteller, skønne B&B'er og m.m.

Mariager Camping

Mariager Camping

Mariager Camping er placret i vandkanten til Danmarks smukkeste fjord. Her får i virkelig udsigt, men pladsen er også en rigtig fin plads med gode faciliteter og en hjertelig stemning.

Rold Storkro

Rold Storkro

Her er der tid til hinanden. Om du så vil nyde et romantisk weekendophold, ferie med vennerne eller på aktivferie i Rold Skov - så er du her sikker på forkælelse og god service.

Hotel Postgården

Hotel Postgården

Hotel Postgården ligger helt centralt ved Torvet i Mariager. Stedet her emmer af historie og atmosfære. Selvom stedet er gammelt er det velistandsat med gode senge og herlige faciliteter. 

Kattegat Strand Camping

Kattegat Strand Camping

... måske Danmarks sjoveste campingplads! Her er masser af aktiviteter for store og små - bl.a minigolf, ridebane, egen strand, aktivitetshal og boldbane og meget mere!

Bed & Breakfast - privat overnatning

Bed & Breakfast - mange private overnatningssteder

Vores område byder på mange skønne Bed & Breakfast - her kan du se den komplette liste.