Vandreruter i verdensklasse!

Vandreruter ved Mariager Fjord

Mariagerfjord-området er helt perfekt til dig, der gerne vil på vandreferie eller bare ud og nyde den danske natur til fods. Foruden en masse oplevelser og seværdigheder, er der i Mariagerfjord rigtig mange vandreoplevelser, der venter dig! 

Ved Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, finder I bl.a. PANORAMA-ruten, der er den første certificerede vandrerute i Danmark. Vandreruten er helt enstående og bugter sig langs fjord, op i bakker og gennem enebær-landskabet, hvor får, heste og kvæg græsser. Foruden PANORAMA-ruten er der også rigtig mange andre herlige vandreruter i skov, langs fjord, gennem ådal og meget mere. Her på siden får du indblik i de aller bedste vandreruter i Mariagerfjord.

Her kan du også finde guidede vandreture, hvor en guide tager dig med ud i den imponerende natur på kyndigste vis.

På med vandrestøvlerne og god fornøjelse :)

PANORAMA-ruten

- Danmarks smukkeste og første certificerede vandrerute! Her er nydelse for både krop, sjæl og syn! En skøn rute med fantastiske udsigter, unik natur og 10 km til fødderne.

Kastbjerg Ådal

I Kastbjerg Ådal er der lavet 4 forskellige ruter: Bredkilderuten, Kastbjergruten, Kvottrupruten og Ulvsholm- og Mølleruten. 5 helt fantastiske ruter. 

Hærvejen i Mariagerfjord

Hærvejen i Mariagerfjord

Hærvejens cykelrute (etape 5) går gennem Mariagerfjord Kommune - det er cykeletapen fra Arden - Hvornum på ca. 32,5 km. Ruten går gennem bl.a. gennem Rold Skov og forbi Store Økssø, til Arden, Rold, Hobro, Fyrkat og videre til Klejtrup Sø og Verdenskortet.

Se video fra indvielsen af PANORAMA-ruten

1. april 2017 deltog rigtig mange fra hele landet i indvielsen af PANORAMA-ruten. Se med her og få et indblik i ruten.