Vandreferie i verdensklasse!

Vandreferie i Mariagerfjord

Mariagerfjord-området er helt perfekt til dig, der gerne vil på vandreferie. Foruden en masse oplevelser og seværdigheder, er der i Mariagerfjord rigtig mange vandreoplevelser, der venter dig! 

Ved Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, finder I bl.a. PANORAMA-ruten, der er den første certificerede vandrerute i Danmark. Vandreruten er helt enstående og bugter sig langs fjord, op i bakker og gennem enebærlandskabet, hvor får, heste og kvæg græsser. Foruden PANORAMA-ruten er der også rigtig mange andre herlige vandreruter i skov, langs fjord, gennem ådal og meget mere. Her på siden får du indblik i de aller bedste vandreruter i Mariagerfjord.

Her på siden kan I også booke jeres vandreferie. I kan overnatte på fx Hotel Postgården, Hotel BramslevGaard, Rold Gl. Kro og Hotel Amerika. I finder også andre oplevelser til jeres vandretur ved Mariager Fjord. 

På med vandrestøvlerne og afsted ;)

Har du en plan for dit næste vandreeventyr?

Her har vi lavet nogle vandrepakker, der er specielt egnet til en vandreferie - og det er til gode priser! Læs mere ved at klikke på 'BOOK'.

Se video fra indvielsen af PANORAMA-ruten

1. april 2017 deltog rigtig mange fra hele landet i indvielsen af PANORAMA-ruten. Se med her og få et indblik i ruten.