Vandreruter i verdensklasse!

Vandreferie i Mariagerfjord

Mariagerfjord-området er helt perfekt til dig, der gerne vil på vandreferie. Foruden en masse oplevelser og seværdigheder, er der i Mariagerfjord rigtig mange vandreoplevelser, der venter dig! 

Ved Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, finder I bl.a. PANORAMA-ruten, der er den første certificerede vandrerute i Danmark. Vandreruten er helt enstående og bugter sig langs fjord, op i bakker og gennem enebærlandskabet, hvor får, heste og kvæg græsser. Foruden PANORAMA-ruten er der også rigtig mange andre herlige vandreruter i skov, langs fjord, gennem ådal og meget mere. Her på siden får du indblik i de aller bedste vandreruter i Mariagerfjord.

Her på siden kan I også booke jeres vandreferie. I kan overnatte på fx Hotel Postgården, Hotel BramslevGaard, Rold Gl. Kro og Hotel Amerika. I finder også andre oplevelser til jeres vandretur ved Mariager Fjord. 

På med vandrestøvlerne og afsted ;)

Hærvejen i Mariagerfjord

Hærvejen i Mariagerfjord

Hærvejens cykelrute (etape 5) går gennem Mariagerfjord Kommune - det er cykeletapen fra Arden - Hvornum på ca. 32,5 km. Ruten går gennem bl.a. gennem Rold Skov og forbi Store Økssø, til Arden, Rold, Hobro, Fyrkat og videre til Klejtrup Sø og Verdenskortet.

Se video fra indvielsen af PANORAMA-ruten

1. april 2017 deltog rigtig mange fra hele landet i indvielsen af PANORAMA-ruten. Se med her og få et indblik i ruten.