Bryllup i Mariagerfjord

Mariagerfjord er velsignet med en lang række lokaliteter, som er perfekte til både vielser og bryllupsfester.

Forestil dig en vielse i Mariagers flotte gamle Klosterkirke, i den smukke natur ved Bramslev Bakker eller en vielse på stævnen af "Hjuldamperen" Svanen på Danmarks Smukkeste Fjord - mulighederne er uendelige...

En historie fra det virkelige liv

Her kan du læse om Hauke og Ivonne fra Tyskland, som efter en ferie i Mariagerfjord beslutter sig for at komme igen for at blive gift. 

Alle kan blive gift i Mariagerfjord og det kan være på stranden, et af kommunens rådhuse, i en af de mange kirker, ved eller på fjorden eller lige dér, hvor I synes lokaliteter er perfekt. 

Hauke og Ivonnes vielse i Mariagerfjord

Hauke og Ivonnes vielse i Mariagerfjord

Læs historien om Hauke og Ivonnes vielse i Mariagerfjord.
De er fra Tyskland og under en ferie i Danmark beslutter de sig for at blive gift i Mariagerfjord.

Borgerlig vielse

Udover de smukke lokale kirker, kan du også blive viet af borgmesteren eller af en person, som borgmesteren har givet bemyndigelse til at foretage vielsen.

Hvis I ikke selv bor i Mariagerfjord Kommune skal i henvende Jer til Jeres hjemkommune og udfylde en Ægteskabserklæring. Hvis I opfylder betingelserne for at blive gift vil I få tilsendt en prøvelsesattest, som skal afleveres til den myndighed som skal vie Jer.

 

Klik her for at læse mere...

Vielsen...

Området omkring Mariagerfjord er kendt for de mange smukke naturområder og de unikke historiske bymiljøer. Denne unikke kombination gør området til et perfekt sted at afholde et romantisk bryllup.

Kirker i Mariagerfjord

Kirker i Mariagerfjord

Ønsker I vielse i en kirke, har Mariagerfjord mange smukke kirker - alt fra den gamle Klosterkirke i Mariager, til en moderne frikirke og flere smukke midalderkirker. 

 

Bryllupsfesten...

Uanset hvad du søger, finder du i Mariagerfjord det perfekte sted at holde bryllupsfesten - også tæt ved fjorden. Hestevognskørsel eller en tur med veterantoget er også en mulighed.

Restauranter i Mariagerfjord

Restauranter