Bryllup i Mariagerfjord

Mariagerfjord er velsignet med en lang række lokaliteter, som er perfekte til både vielser og bryllupsfester.

Forestil dig en vielse i Mariagers flotte gamle Klosterkirke, i den smukke natur ved Bramslev Bakker eller en vielse på stævnen af "Hjuldamperen" Svanen på Danmarks Smukkeste Fjord - mulighederne er uendelige...

En historie fra det virkelige liv

Her kan du læse om Hauke og Ivonne fra Tyskland, som efter en ferie i Mariagerfjord beslutter sig for at komme igen for at blive gift. 

Alle kan blive gift i Mariagerfjord og det kan være på stranden, et af kommunens rådhuse, i en af de mange kirker, ved eller på fjorden eller lige dér, hvor I synes lokaliteter er perfekt. 

Hauke og Ivonnes vielse i Mariagerfjord

Hauke og Ivonnes vielse i Mariagerfjord

Læs historien om Hauke og Ivonnes vielse i Mariagerfjord.
De er fra Tyskland og under en ferie i Danmark beslutter de sig for at blive gift i Mariagerfjord.

Borgerlig vielse

Udover de smukke lokale kirker, kan du også blive viet af borgmesteren eller af en person, som borgmesteren har givet bemyndigelse til at foretage vielsen.

Hvis I ikke selv bor i Mariagerfjord Kommune skal i henvende Jer til Jeres hjemkommune og udfylde en Ægteskabserklæring. Hvis I opfylder betingelserne for at blive gift vil I få tilsendt en prøvelsesattest, som skal afleveres til den myndighed som skal vie Jer.

 

Klik her for at læse mere...

Kirker i Mariagerfjord

Kirker i Mariagerfjord

Ønsker I vielse i en kirke, har Mariagerfjord mange smukke kirker - alt fra den gamle Klosterkirke i Mariager, til en moderne frikirke og flere smukke midalderkirker. 

 

¨Smykkedesigner Helga Winther

Smykkedesigner Helga Winther

Find ringene til vielsen, morgengaven eller hvad du ellers skal bruge til jeres bryllup

Bryllupsfesten...

Uanset hvad du søger, finder du i Mariagerfjord det perfekte sted at holde bryllupsfesten - også tæt ved fjorden. Hestevognskørsel eller en tur med veterantoget er også en mulighed.

Restauranter i Mariagerfjord

Restauranter