Øster Hurup - Danmarks mest børnevenlige strand

Feriebyen Øster Hurup, der er beliggende ved den milde og børnevenlige Nordjyske østkyst, byder året rundt velkommen til en dejlig ferie.

Det gamle fiskeleje Øster Hurup, som er smukt placeret ved Kattegat på den himmerlandske østkyst mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord, byder året rundt velkommen til en dejlig ferie. Her finder du fx Danmarks ubetinget mest børnevenlige strand, hvor I skal langt ud i vandet, før det blot går til navlen.

Byens lystbådehavn anløbes hvert år af tusinder af sejlere. Sommeren igennem er det på havnen, man mødes over en øl og en friskstegt fiskefrikadelle. Havnen er også hjemsted for den årlige Øster Hurup Regatta, der løber af stabelen i sidste halvdel af august.

I Øster Hurup, findes også et feriecenter med subtropisk badeland, skønne campingpladser, private indkvarteringer, restauranter og cafeer samt et væld af feriehuse i alle kategorier.

En by med puls

I sommerperioden summer Øster Hurup af aktivitet 24 timer i døgnet. På byens hovedstrøg er det muligt at handle til langt ud på aftenen, ligesom nattelivet i Øster Hurup ikke står tilbage for større feriesteder. Her kan de unge - under ordnede forhold - feste igennem til den lyse morgen.
 
Øster Hurup er også en by med mange traditioner, arrangementer og fester sommeren igennem. Fx den årlige Oksefest i midten af juli, der strækker sig over et par dage og som afsluttes med spisning af en helstegt okse og et brag af et halbal.
 
Øster Hurup byder hvert år også på en eller flere Open Air koncerter i Fruerlund Parken – fx. Øster Hurup Sommerkoncerter med en hel stribe store danske og udenlandske navne. Desuden er der hver sommer tradition for både et stort Folkevogn-træf samt US Car Camp træf.
 
Øster Hurup er et eldorado – hvad enten du søger børneaktiviteter, fred og ro eller fest og farver.

Del denne side