Familieoplevelser

Ferielandet Mariager Fjord er det perfekte sted at holde ferie med familien. Her kan kan man nyde en dag på Danmarks Mest Børnevenlige Strand i Øster Hurup eller gå på opdagelse i et af områdets oplevelsescentre. 

I Ferielandet Mariager Fjord finder du desuden et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser for store og små. Her på siden kan du finde inspiration til en hyggelig dag! Fx turbåden Svanen, Veteranjernbanen, Mariager Saltcenter,  GASmuseet, Øster Hurup Vandland, Lille Vildmose eller noget helt andet!

Attraktioner for hele familien

Mariagerfjord har en lang række spændende museer og oplevelses-centre, som forener sjov og læring til en uforglemmelig oplevelse for hele familien. 

Se alle attraktioner her

Fyrkat

Vikingecenter Fyrkat

Vikingecenteret Fyrkat og ringborgen ligger lige vest for Hobro, som også kaldes "Vikingernes Hjemstavn". Centeret byder på spændende og lærerigee oplevelser for hele familien. Fyrkat er kandidat til at komme på UNESCO's verdensarvsliste

GASmuseet

Lær og leg med gas og energi i science-rummet, prøv det interaktive energispil, se udstiller om gasenergi og "Da Farmor var Ung". Masser af sjov for hele familien.

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret

I Lille Vildmose kan du opleve kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte, elge og andre store dyr i vild natur. Nyd stilheden, duftene, årstidernes skiften, åbne vidder, fugle og mindre dyr og planter.

Små sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter i naturen - alle helt gratis og for hele familien.

Familievenlig overnatning

Når du tager familien med til Mariagerfjord, så finder I let en overnatningsform som imødekommer hele familiens ønsker.

Uanset om I søger campingpladser, feriecenter, hotel eller hvis I ønsker at leje et sommerhus - så er der det hele!

Alle overnatningssteder 

Campingpladser i Mariagerfjord

Campingferie for hele familien

8 forskellige campingpladser, store og små