Masser af oplevelser...

Attraktioner & seværdigheder

Mariagerfjord er et område som også byder på mange spændende attraktioner - både for store og små. 

Attraktioner for hele familien

Mariagerfjord har en lang række spændende museer og oplevelses-centre, som forener sjov og læring til en uforglemmelig oplevelse for hele familien. 

Se alle attraktioner her

Fyrkat

Vikingecenter Fyrkat

Vikingecenteret Fyrkat og ringborgen ligger lige vest for Hobro, som også kaldes "Vikingernes Hjemstavn". Centeret byder på spændende og lærerigee oplevelser for hele familien. Fyrkat er kandidat til at komme på UNESCO's verdensarvsliste

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret

I Lille Vildmose kan du opleve kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte, elge og andre store dyr i vild natur. Nyd stilheden, duftene, årstidernes skiften, åbne vidder, fugle og mindre dyr og planter.

GASmuseet

Lær og leg med gas og energi i science-rummet, prøv det interaktive energispil, se udstiller om gasenergi og "Da Farmor var Ung". Masser af sjov for hele familien.

Verdenskortet

Verdenskortet

Oplev hele verden i mini-udgave med søer, floder og bjergkæder. Udbredt som et atlas ligger Verdenskortet ved bredden af søen med dejlige grønne opholdsarealer.

Rute 180

Rute180

Rute180 er din genvej til oplevelselser på rute 180 fra Handest til Støvring. Her kan du se ruteforslag, attraktioner, mad og drikke mv. langs ruten.