Aktive oplevelser

Uanset om du ønsker at sejle, fiske, vandre eller cykle - så byder Mariagerfjord på mange muligheder for aktive oplevelser.

Området omkring Mariager Fjord byder på masser af naturoplevelser til din ferie. Her finder du både fjord, skov, badestrande og enestående naturområder - alle er perfekte udgangspunkter for aktive oplevelser for hele familien!

Til lands, til vands og i fjorden!

Opdag naturen på egen hånd - til fods, på cykel eller i kajak/kano - uanset hvad du vælger, er der rig mulighed for at nyde den skønne natur rundt om fjorden eller ved Østkysten.

Seatrout Mariagerfjord

Lystfiskeri i international topklasse!

I Mariager Fjord kan vi passende opgradere ørreden fra sølvtøj til det pureste guld. Ørrederne i fjorden er nemlig ikke bare velnærede, men optræder også i et antal, der gør ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget unikt.

Overnatning under åben himmel

Hvis du ønsker den ultimative naturoplevelse eller hvis du ønsker en anderledes ferieoplevelse, kan du i Ferielandet Mariager Fjord overnatte under åben himmel.

Du kan overnatte i en række shelters og teltpladser i Ferielandet Mariager Fjord eller overnatte i hængekøje i én af områdets offentlige skove.

Shelters og teltpladser i Mariagerfjord

Shelters og teltpladser

Få en anderledes og billig ferie, ved at overnatte i en af områdets mange shelters eller i telt på en af teltpladserne. Her har du mulighed for at få den ultimative naturoplevelse ved at kombinére en overnatning under åben himmel med en cykeltur eller en sejltur i kajak.