Aktive oplevelser

Uanset om du ønsker at sejle, fiske, vandre eller cykle - så byder Mariagerfjord på mange muligheder for aktive oplevelser.

Området omkring Mariager Fjord byder på masser af naturoplevelser til din ferie. Her finder du både fjord, skov, badestrande og enestående naturområder - alle er perfekte udgangspunkter for aktive oplevelser for hele familien!

Til lands, til vands og i fjorden!

Opdag naturen på egen hånd - til fods, på cykel eller i kajak/kano - uanset hvad du vælger, er der rig mulighed for at nyde den skønne natur rundt om fjorden eller ved Østkysten.

Seatrout Mariagerfjord

Lystfiskeri i international topklasse!

I Mariager Fjord kan vi passende opgradere ørreden fra sølvtøj til det pureste guld. Ørrederne i fjorden er nemlig ikke bare velnærede, men optræder også i et antal, der gør ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget unikt.

Vandreferie for alle

Her finder du alt om PANORAMA-ruten, men får også et overblik over området mange andre stier og ruter. Du finder også inspiration til en vandreferie, da vi har lavet forskellige pakkeløsninger til dig.

Golfbaner i Mariagerfjord

Golf i Mariagerfjord

Se området golfbaner - alle med en helt unik placering. Kvalitetsbaner med Pay and Play og mange gode faciliteter.

Overnatning under åben himmel

Hvis du ønsker den ultimative naturoplevelse eller hvis du ønsker en anderledes ferieoplevelse, kan du i Ferielandet Mariager Fjord overnatte under åben himmel.

Du kan overnatte i en række shelters og teltpladser i Ferielandet Mariager Fjord eller overnatte i hængekøje i én af områdets offentlige skove.

Shelters og teltpladser i Mariagerfjord

Shelters og teltpladser

Få en anderledes og billig ferie, ved at overnatte i en af områdets mange shelters eller i telt på en af teltpladserne. Her har du mulighed for at få den ultimative naturoplevelse ved at kombinére en overnatning under åben himmel med en cykeltur eller en sejltur i kajak.