Sving Køllen ved Mariager Fjord

Ferielandet Mariager Fjord har ikke én golfbane, men flere, på hver sin enestående lokalitet. Syd for fjordden - mellem Mariager og Hadsund - ligger en af Danmarks nyeste og smukkeste baner, Mariagerfjord Golfklub, diskret anlagt i et stykke smuk fredskov og med en helt fantastisk udsigt over Mariager Fjord. Her glemmer man let både tid, sted og køller!

Længer inde i landet, lidt vest for hobro ligger Volstrup Golf i tilknytning til herregården Volstrup. Øst for Hobro ligger Hobro Golfklub i de smukke Bramslev Bakker ved kanten af Mariager Fjord. I nærheden af alle golfbanerne finder man fine overnatningsmuligheder - I "Golf og Gourmet" samarbejder er det muligt at kombinere et golfophold ved Mariagerfjord Golfklub eller Hobro Golfklub, således at man også får gode gastrononomiske oplevelser.

Golf ved Mariager Fjord

Golfbaner i verdensklasse!

Ferielandet Mariager Fjord byder på et væld af spændende og udfordrende golfbaner beliggende lige ved Mariager Fjord

Hobro Golfklub

Hobro Golfklub

Golfbanen ved Hobro Golfklub er en af Danmarks nyeste golfbaner og er designet ud fra et strategisk princip, som banearkitekt Michael Traasdal Møller kalder: "tag en chance og bliv belønnet". Hermed menes, at spiller man safe, skal man ikke straffes unødigt, men man mister længde.

Del denne side