Sommerbussen - guidet bustur Mariager Fjord rundt

Sommerbussen

 - Guidet bustur Mariager Fjord rundt

Stig på, sæt jer godt til rette – og nyd så bare turen, udsigten og historien. Det er et årets tilbud til turister i Øster Hurup og Mariagerfjord.

Sommerbussen kører hver onsdag fra 3. juli til 7. august. Bussen kører hele vejen rundt om Mariager Fjord med stop i bl.a. Hobro og Mariager to gange dagligt. En guidet bustur Mariager Fjord rundt koster kun kr. 100,- og så kan du hoppe af og på, hvor du har lyst. Børn kører GRATIS med bussen. Max 2 børn pr. voksen.

Guidet bustur
I år er der på alle turene en lokal guide med, som undervejs fortæller om det I ser, om egnens historie og kultur - krydret med spændende anekdoter og sjove fortællinger.

Spændende oplevelser kan tilkøbes din busbillet
Sammen med din Sommerbus-billet kan du tilkøbe oplevelser undervejs - fx på GASmuseet, Mariager Saltcenter, Lille Vildmose mm. I kan også tilkøbe en byvandring i Mariager eller ølsmagning i Hobro. Senere på dagen - meget rigere på både kunstneriske, kulturelle og kulinariske oplevelser – henter bussen jer og kører jer sikkert hjem. I kan også ta’ bussen til Bramslev Bakker og gå en tur eller vandre ad PANORAMA-ruten, der er den første certificerede vandrerute i Danmark. Den er smuk, imponerende og bestemt et besøg værd. 

Se Sommerbussens fartplan (rute 480) her.