Vikingerne kommer

Foto: VisitMariagerFjord
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Fyrkatvej 45

9500 Hobro

Vær beredt! Vikinger fra flere dele af landet har sat kursen mod Hobro og i løbet er foråret, sommeren og hen af mod efteråret vil der være adskillige aktiviteter i vikingetidens tegn - flere steder i byen. 

Vikingecenter Fyrkat i Hobro kan I se de arbejdende værksteder, opleve vikingerne helt tæt på og lære mere om livet i Harald Blåtands tid.

Få bl.a. et indblik i at lave mad over bål, farve tøj og klæder ved brug af naturens midler, se med når smedjen går i værkstedet og oplev en ægte vikingedyst - alt dette og meget mere venter jer på Vikingecenter Fyrkat

  

Tilbagevendende begivenheder: 

Sommeren byder på markeder for vikinger

Hvert år er der vikingemarkeder to steder i byen. Et ved Fyrkatborgen og et på Sildehagen - I 2020 er begge markeder dog blevet aflyst, grundet Corona-krisen. 

Læs mere om de to markeder her: 

Fyrkatspillet (AFLYST I 2020) 

Hvert år opføres vikingespillet "Fyrkatspillet", i det rekonstruerede langhus, der ligger ved Vikingeborgen Fyrkat. Det er fast tradition at Fyrkatspillet tager udgangspunkt i vikingetiden og I kan altid forvente en eventyrlig fortælling fyldt med drama, spænding, gys og masser af humor. 

Læs mere om næste års Fyrkatspillet - og glæd jer allerede nu til en spændende og nervepirrende forestilling!

Fyrkatspillet "Orm & Guldfugl", der skulle have været spillet i maj og juni 2020 er blevet udsat til 2021, grundet corona-krisen. Fyrkatspillet "Orm & Guldfugl" bliver derfor ikke fremført i 2020. 

Fyrkatspillets JULEFORESTILLING 

Hvert år, når vi nærmer os julen, begynder det at vrimle med nisser og julestemningen spreder sig på Hobro Theater. Her er der nemlig adskillige forestillinger i løbet af november og december. Temaet er altid jul og forestillingerne indeholder både musik, god underholdning og spænding. 

Adresse

Fyrkatvej 45

9500 Hobro

Facilities

For børn

Marked

Vikinge begivenhed

Sidst opdateret af
Destination Himmerland