Ostemanden i Vindblæs

Ostemanden fra Vindblæs

Foto: VisitVesthimmerland
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Adresse

Stationsvej 21

9670 Løgstør

Kontakt

E-mail:betina@ostemanden.dk

Telefon:9868 3001

 

"Ostemanden fra Vindblæs" startede i 1959, som et supplement til Christian Baadsgaards købmandshandel. Han købte osteforretningen, fordi en af hans venner, ville være ostemand, men ikke havde pengene at sætte deri. Det gjorde Christian så, men vennen havde så ikke modet til at starte som ostemand alligevel, derfor blev Christian Baadsgaard Ostemand.

Christian Baadsgaard sagde altid, at det havde han aldrig fortrudt!

I dag ejes "Ostemanden fra Vindblæs" af en kvinde og det er mig, jeg hedder Betina Zimmermann og jeg er 50 år. Folk mener derfor, at firmaet burde hedde "Ostedamen fra Vindblæs", men det går ikke...Nej hos os holder vi fast i traditioner og tror på det unikke som det er at være en del af noget så specielt som et ostelager.

Der er ikke mange af "den slags" tilbage i Danmark, så vi værner om den. Der er selvfølgelig sket en naturlig udvikling, men rammerne og vores måde at modne ost på er stadig den samme. Vi har udvidet vores varesortiment rigtig meget så vi i dag sælger mange forskellig oste. Danske og udenlanske - Ko - Ged - Får mælks oste. Ja der er virkeligt blevet et bredt og spændende udvalg til enhver oste elsker!

 

  • Det gode håndværk ligger i smagen!
Adresse

Stationsvej 21

9670 Løgstør

Sidst opdateret af
Destination Himmerland