Ø-PAS 2019

Foto: www.oepas.dk
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

VisitVesthimmerland

9670 Løgstør

Kontakt

Oplev det danske ø-rige med Ø-passet, der er fyldt med inspiration og information om de enkelte øer og samtidig gør din ø-ferie meget sjovere.

Hvad er Ø-passet?
Med Ø-passet har du en præsentation af øerne i Danmark, og samtidig kan du samle mærker – silhuetter – af de danske øer. På færgen, hav­nen, eller turistinformationen finder du en plade med en speciel pen. Med denne gnider du mærket over i passet, idet du lægger papirsiden oven på silhuetten og gnider forsigtigt med pennen. Du kan samle mærker fra det danske ø-rige og konkurrere med din familie og venner om, hvem der har samlet flest mærker.

Det finder du i Ø-passet
Ø-passet rummer oplysninger om hver ø, færgeruten, sejlafstand og sejl­tid, antal beboere og øens størrelse samt en QR-kode. Den kan du scanne med din mobil, så du får direkte adgang til øens hjemmeside med bl.a. tu­ristinformationer, eller du kan taste hjemmesideadressen ind.

Du kan glæde dig til helt unikke oplevelser på øerne, der hver har sin charme, natur, beboere og attraktioner. På øerne venter mange unikke natur­oplevelser og gode muligheder for både vandre- og cykelture.

Del dine oplysninger
Del dine oplevelser, fotos og videoer fra de danske øer på Facebook: ø-hop og ø-pas. Gem dine flotte øjeblikke på Instagram øhop. #øhop og #øferie på både Facebook og Instagram og giv inspiration til oplevelser. På Facebook kan du deltage i spændende konkurrencer om færgebilletter, ophold og oplevelser samt få gode tilbud og masser af ideer til nye besøg på de danske øer.

Se Ø-passet som bladrefil

Bestil dit Ø-pas her

Adresse

VisitVesthimmerland

9670 Løgstør

Facilities

Sejlture

Sidst opdateret af
Destination Himmerland