Nordic Spa, Himmerland Golf & Spa Resort

Foto: VisitVesthimmerland
Aktiviteter
Wellness
Adresse

Lars Larsens vej 1

9640 Farsø

Kontakt

E-mail:hgcc@himmerlandgolf.dk

Telefon:9866 1650

fax:9866 1750

 

Nordic Spa Himmerland er en smuk verden af afslapning og velvære. Spaen er gennemgået en større renovering i foråret 2019, som har forbedret de skønne faciliteter, der danner rammen for en unik spadag eller et luksuriøst spaophold.

AFSLAPPENDE SPADAGE
Du bydes velkommen i wellnessreceptionen på 1. sal, hvor der desuden findes fire store, velindrettede behandlingsrum, VIP-omklædningsfaciliteter og en wellnesslounge med fantastisk udsigt over Sjørup Sø. Her får du udleveret luksusbadekåbe, håndklæder og bløde tøfler, inden du bliver vist rundt og får en introduktion til faciliteterne.

Det store spaområde ligger i stueplan og danner grundlag for din spaoplevelse i Nordic Spa. Området er dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser, som indbyder til afslapning og ro. Her er der rig mulighed for at finde frirum og tage en pause fra hverdagen blandt de mange forskellige bade og saunaer. Der er desuden mulighed for at forkæle kroppen med en række selvbehandlingsprodukter, som blandt andet er velegnet til brug i dampbadet.

I spabaren finder du altid lækre forfriskninger som vand, saft og frisk skåret frugt. Derudover kan du tilkøbe øvrige forfriskninger eller en let frokost, som du er velkommen til at nyde i spaområdet.

SPABEHANDLINGER
Nordic Spa tilbyder en bred vifte af skønne spabehandlinger, som er tilpasset enhver smag, budget og tidsramme. Behandlingerne — der blandt andet inkluderer massager, ansigtsbehandlinger og pleje til hænder og fødder — bliver udført med en række eksklusive spaprodukter, som også kan prøves og købes i wellnessreceptionen. Derudover tilbydes der diverse tillægsydelser, som f.eks. doktorfisk eller en afslappende stund sammen med én, du holder af i det romantiske privat sparum.

Personalet i Nordic Spa er altid hjælpsomme og imødekommende, og vil til enhver tid assistere og rådgive dig, så du får den optimale oplevelse i spaområdet og under behandlinger.

Nordic Spa Himmerland er nomineret ved Danish Beauty Award 2019 i kategorien Årets Spa.

For yderligere information, åbningstider og priser se Himmerland Golf & Spa Resorts hjemmeside.

Adresse

Lars Larsens vej 1

9640 Farsø

Facilities

Kurbad

Spa / Jacuzzi

Restaurant/Cafe

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland