Muslingefestival (AFLYST I 2020)

Foto: VisitVesthimmerland
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Kanalvejen 40

9670 Løgstør

Muslingebyen har selvfølgelig sin helt egen Muslingefestival. Den er et af årets absolutte højdepunkter og besøges af tusindvis af gæster fra nær og fjern. Muslingefestivalen er en totaloplevelse af gastronomi, musik og kunst. Muslingefestivalen er sponsoreret af Vilsund Blue og De Danske Spritfabrikker.

Fredag aften serverer Det Mobile Kogelaug 1 ton muslinger, og har du fået smag for muslinger venter endnu flere smagsoplevelser, når Løgstør Muslingelav lørdag og søndag omsætter fjordens råvarer til skønne madoplevelser. Besøg det autentiske Muslingetorv og nyd muslingeretter i godt selskab med snaps og saltet luft fra Limfjorden tilsat munter musik.

Muslingefestivalen tilbyder spændende gratis aktiviteter i børnehøjde. Tonni Trifolikom underholder børn og barnlige sjæle med gadegøgl, og du kan også hjælpe Kong Neptun, du kan hygge dig i en pause på havnetrappen med en is, hoppe på trampoliner eller fange krabber.

Kunstnere og kunsthåndværkere deltager med boder – og lokale råvareproducenter er repræsenteret i rigt mål med smagsprøver og salg af unikke varer.

Adresse

Kanalvejen 40

9670 Løgstør

Åbningstider

10 Jul 20 / 12 Jul 20

Fri, Sat, Sun

Sidst opdateret af
Destination Himmerland