Maritim Festival

Foto: VisitVesthimmerland
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Kanalvejen 40

9670 Løgstør

Kontakt

E-mail:louise@limfjordsmuseet.dk

Telefon:31221255

Masteskoven i havnen, lugten af tjære og lyden af vinden i rigning og sejl er med til at sætte stemningen, når mere end 60 store træskibe lægger til i Løgstør havn inden starten går på træskibssejladsen Limfjorden Rundt. Det sker mandag 7. september 2020.

Gastronomi, musik og ægte, uforfalsket sømandsstemning går op i en højere enhed, når Løgstør fejrer den maritime kulturarv med et brag af en fest. Du har mulighed for at komme helt tæt på skibene, når en erfaren skibsejer, skipper og fortæller tager gæster med rundt på skibsvandring på de mange forskellige skibe. I kan også komme ud på fjorden, hvad enten I er til traditionel sejlads i træskib med sejl eller gerne vil have fart og motor. Limfjordsmuseets naturvejleder tager jer med under overfladen i store akvarier og fortæller levende om de mange dyr og planter.

Som aftenen skrider frem, kan I søge ind til de mange musikalske oplevelser, aftenen byder på. Tirsdag morgen sejler skibene fra havnen ud til startlinjen i Løgstør Bredning, og det er et imponerende skue at følge skibene på deres vej ud på fjorden.

Adresse

Kanalvejen 40

9670 Løgstør

Åbningstider

07 Sep 20 / 07 Sep 20

Mandag

Sidst opdateret af
Destination Himmerland