Landal Rønbjerg

Foto: VisitVesthimmerland
Overnatning
Feriecentre
Adresse

Livøvej 80

9681 Ranum

Kontakt

E-mail:info@landal.dk

Telefon:+45 78 75 25 62

Mad og drikke
”Nemt og lækker mad i parken. I restauranten kan du nyde en skøn frokost og aftensmad – du finder en lækker ala carté menu med fokus på regionale retter og råvarer og selvfølgelig lækre sprøde pizzaer. I weekend og ferie byder vi om aftenen på en skøn buffet, bliv fristet at det stor og varierende udvalg. Parkshoppen har friske rundstykker hver morgen. Bon Appétit!”

Bademuligheder
Er du en rigtig vandhund? Så kan du plaske rundt i det tropiske badeland hos Landal Rønbjerg! Rutsj ned af vandrutsjebanerne, dyk ned i det vilde bølgebassin eller slap af i de lækre spabade. De yngste har mulighed for timevis af sjov i soppebassinet. En hyggelig dag for både unge og gamle.

Sport og spil
Der er masser af muligheder for aktiviteter på Landal Rønbjerg. Udfordr familien til et spil squash i sportshallen eller en omgang bowling. Tag fitnessudstyret i fitnesscenteret i brug eller prøv den sjove 3D laserbane. En ferie fuld af sjov og spas.

Børn
På Landal Rønbjerg, er der garanti for timevis af sjov. Imens du udforsker området kan børnene lege løs i legelandet. I det kreative værksted kan børnene kreere små kunstværker i form af tegninger og malerier, i højsæsonerne vil der være særlige aktiviteter til børnene. Bollo, som er Landals maskot, er altid et hit at lege og danse med for børnene. Bollo elsker også at læse historier højt for børnene, så man hellere sidde og lytte til Bollos bjørnehistorier, så bliver Bollo glad.   

Skønhed og wellness
Har du brug for at slappe af oven på en aktiv dag? Udforsk wellnessafdelingen på parken. Du vil føle dig som født på ny efter en tur i fiskespaen eller en vidunderlig massage. Du kan også nyde en tur i hamam eller den varme pool.

Omgivelser
Oplev Vesthimmerland. Gå en tur i de hyggelige byer i området med hver deres charme eller besøg en af de mange forskellige attraktioner i nærheden, så du kan få den ultimative ferie. Besøg for eksempel den natursmukke ø, Livø eller prøv sjove forlystelser i Fårup Sommerland.

Vandre- og cykelture
Den smukke natur i det nordlige Danmark inviterer dig til en vidunderlig vandre- eller cykeltur gennem bakkerne ved Limfjorden. Du kan let udforske de smukke omgivelser med hele familien. Her er det skønt at begive sig udenfor!

Udforsk golfklubben
Kalder alle golfentusiaster! Løgstør Golf Klub ligger blot 15 minutters kørsel fra Landal Rønbjerg og har hele 27 huller. Tag et spil golf på 18-huls banen, eller prøv 9-huls Pay & Play banen, som består af 2 par 4 huller, 7 par 3 huller, greens og bunkere.


Generelt om Landal:

YoutubeFacebook

Adresse

Livøvej 80

9681 Ranum

Sidst opdateret af
Destination Himmerland