Koppes Mølle B&B

Foto: VisitVesthimmerland
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Halkærvej 100

9240 Nibe

Website

Booking

Bed and Breakfast i ådalen mellem Halkær Bredning og De Himmerlandske Heder.

Koppes Mølle B&B er et bæredygtigt og atmosfærefyldt B&B med ro og charme i et kreativt og naturligt miljø. Anbefales af naturelskere, lystfiskere, cykel- og vandringsturister. Koppes Mølle B&B ligger midt i den skønne natur, en naturskabt smeltevandsdal ved Vidkær Å, tæt på De Himmerlandske Heder.

I finder os ved Margueritruten, tæt på Hærvejen og ved mange flotte cykelruter. Området tiltrækker naturelskere, cykelturister og golfentusiaster.

Koppes Mølle B&B gør meget for at være bæredygtigt. Elbiler er meget velkomne – oplad bilen mens du sover. Fra april 2020 tilbydes opladning af alle elbiler og plugin hybrid fra en EVBOX med Plugsurfing App. Haven og naturen dyrkes økologisk, sengetøjet lufttørres, morgenbrødet er hjemmebagt og økologisk, og der produceres egen strøm fra et solcelleanlæg.

 

Vi tilbyder overnatning i tre værelser:

På 1. sal har vi 2 dobbeltværelser (mulighed for en ekstra opredning)

I stueetagen er der et køligt værelse med to enkeltsenge.

Nyt fælles toilet/badeværelse. Tekøkken med køleskab, kaffemaskine, elkedel og mikroovn. Der kan købes morgenmad alle dage. Har I brug for let aftensmad, kan I købe frosne økologiske retter til mikroovnen.

I orangeriet er der mulighed for at nyde et måltid, hygge med spil, se tv eller kigge op i himlen. Haven er åben for gæsterne, og her findes også en grillplads. Cykler kan parkeres i carport.


Nyt i 2020.

Opladning af alle elbiler og plugin hýbrid.
Det er muligt at leje cykler. Husk egen cykelhjelm!
Ved forespørgsel er der mulighed for at have sin hund med.

Find os på:
Booking.com:
Facebook: Koppes Mølle B&B
Cykeltilbud: Messenger-link: m.me/104543124446660

Adresse

Halkærvej 100

9240 Nibe

Sidst opdateret af
Destination Himmerland