HimmerLand, Mødested

Foto: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Centervej 1

9640 Farsø

Kontakt

E-mail:hgcc@himmerlandgolf.dk

Telefon:96496100

fax:98661456

HimmerLand Hotel åbnede sine døre i juli måned 2002, og flere tusinde gæster har siden haft fornøjelsen af at tilbringe en nat, en weekend eller en uge i Danmarks bedste hotelsenge. De 60 stilfulde værelser med udsigt over golfbanerne, tennisbanen eller Sjørup Sø, har alle TV med internationale kanaler, safe, telefon, trådløst internet, kaffe/the bakke. Alle værelser har enten balkon eller terrasse.

Hotellet er røgfrit område.

På hotellet har vi fantastiske konference- og mødefaciliteter. Med 2 store plenumlokaler, samt 2 flotte møderum med panoramaudsigt over 18. fairway på Old & New Course, vil vi kunne tilbyde helt unikke rammer for konferencer og møder for op til 120 personer.

Det nye konferencecenter åbner sine døre efter sommerferien 2012.

På HimmerLand Hotel kan vi tilbyde flotte og lyse konferencelokaler med en flot udsigt og AV-udstyr, både plenum og gruppelokaler.

ALBATROS: Vores store konferencelokale ligger på 1. sal og har plads til 50-75 deltagere med udsigt over hotelgården.

BOBBY'S: I stueplan har vi Bobby's, et flot mødelokale med plads op til 20 deltagere og udsigt over Himmerlands golfbaner.

LADIES:Ladies er et mødelokale med plads op til 20 deltager. Det ligger på 1. sal med udsigt over Himmerlands golfbaner.

Vores palette af muligheder for at danne rammerne for den perfekte konference.

Faciliteter

• Udgang til panorama tagterrasse

• Stort pause-område/lounge

• Toiletfaciliteter

• Kursuslederkontor 

AV-udstyr:Smartboard eller interaktiv projektor, projector, fladskærme, flipover/whiteboard, mikrofon, trådløst Internet (WIFI), mulighed for at låne bærbar pc, printløsninger. 

Når det nye center åbner primo 2013, vil vi kunne tilbyde andre sjove aktiviteter/faciliteter under samme tag, og vi kan dermed bryste os af at have alt på et sted. Både af swimmingpool, fitness, bowling, Nordic spa som tilbyder: massage, krop- og ansigtsbehandlinger fra Ole Henriksen,  behandlinger til hænder & fødder, behandlinger til bryn & vipper,  rådgivning om personlig pleje & make-up.

Himmerland Resort Hotel er en del af Himmerland Golf & Spa Resort, som er Skandinaviens største samlede golfcenter. 

Seværdigheder i nærheden:

Herregården Hessel i Hvalpsund, Stenaldermuseet i Ertebølle, Thit Jensens Mindestue og Johs. V. Jensen Museet i Farsø. Derudover ligger muslingebyen Løgstør med den flotte havnefront og Aars - Vesthimmerlands hyggeligste handelsby, inden for 15 minutters kørsel fra hotellet.

Receptionens åbningstider:

Søn-ons kl. 7.00-21.00

Tors-lør  kl. 7.00-22.00

Adresse

Centervej 1

9640 Farsø

Facilities

Restaurant

Parkering

★★★★

Mødestedsklassificeret

Maks. siddepladser i teaterarrangement (80)

Antal gruppeværelser (4)

Maks.i banket (100)

Maks. i klasse (60)

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland