Shopping Inkøbs center i Farsø

Farsø Rådhuscenter

Foto: VisitVesthimmerland
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Farsø Rådhuscenter

9640 Farsø

Farsø Rådhuscenter én af mulighederne for shopping i Farsø, hovedgaden og Torvet byder på et bredt udvalg af forretninger, pengeinstitutter og andre virksomheder.

Men Rådhuscentret er Vesthimmerlands største og eneste indendørs indkøbscentercenter med et stort udvalg af specialbutikker, landsdækkende kædebutikker og 3 supermarkeder. Farsø Rådhuscenter er på hele 12.500 m²  

I Rådhuscentret finder du blandt special-forretningerne, isenkram, beklædning for kvinder, mænd og børn, materialist, sko, smykker, kiosk, post-butik, vin, frisør, blomster, boghandel, sportsbeklædning og ikke mindst VisitFarsøs ubemandede centerafdeling for turistinformation. Herudover findes der turist-info- skærm i foyeren ved centrets hovedindgang. Ved torvet i midten af centret findes toiletter, også handicaptoilet.

Farsø Rådhuscenter ligger centralt placeret i Farsøs Bymidte og er omgivet af over 300 gratis parkeringspladser. Du finder brede gangarealer og ramper, fordi Farsø Rådhuscenter har tænkt på gangbesværede og kørestols brugere.

Tag en pause fra shopping, og nyd middagsmaden, eller en kop kaffe/kage på centrets torv. Torvet er hen over året ofte udgangspunkt for forskellige arrangementer med fx optræden og underholdning. 

Vær opmærksom på at nogle af dagligvarebutikkerne i Rådhuscentret har udvidede åbningstider.

Adresse

Farsø Rådhuscenter

9640 Farsø

Sidst opdateret af
Destination Himmerland