"De Blå Stier"

Foto: VisitMariagerFjord
Aktiviteter
Turforslag
Få en fantastisk naturoplevelse i jeres ferie - en oplevelse som I sent vil glemme! En fjord af oplevelser venter jer! Om I sejler i kajak, i kano eller i noget helt tredje, så er det at sejle på den blanke Mariager Fjord noget helt specielt.  Med folderen De Blå Stier ved hånden, kan I planlægge en tur fuld af oplevelser, finde de perfekte pausesteder og opleve området ved Danmarks smukkeste fjord på en helt ny måde. 
Adresse

Mariager Fjord

9550 Mariager

"De Blå Stier" er Jeres guide til en minderig oplevelse på Mariager Fjord, hvor I kan finde sejlanvisninger, forslag til pausesteder, shelterpladser samt info om seværdigheder, spisesteder m.m. i nærheden. 

”De blå stier” er et projekt, der er startet op af Mariager Kajakklub og flere lokale kajakklubber. Sammen har de fået bevilliget midler til at få beskrevet de blå stier – dvs. kajak-ture på fjorden - til en større målgruppe. Dette har resulteret i en folder, der er uudarbejdet i samabejde med VisitMariagerfjord. Heri kan man se ruter, isætningssteder, pausesteder, kort, overnatning, seværdigheder mm. langs ruten.

Med "De Blå Stier" er det praktisk og nemt for jer at opleve området langs Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord.

Fra inderst i fjorden ved Hobro til udmundingen ved Als Odde venter jer mindeværdige oplevelser af frihed for både store og små, med gode muligheder for pauser og ophold undervejs.

I folderen, kan I finde beskrivelser af steder, der er værd at besøge: seværdigheder, historiske steder og indkøbsmuligheder. Ved flere af de anviste pausesteder, er der tilmed markeret gode vandreruter i området, samt cirka-afstand mellem hver plads. 

Det er bare med at komme afsted. Om det er kajak, kano eller noget helt tredje, det er op til jer.

Folderen har I finde online - via linketHER! I kan også hente en folder på Mariager Turistinformation på Mariager Saltcenter eller Øster Hurup Turistinformation. 

 

Adresse

Mariager Fjord

9550 Mariager

Facilities

Sejlture

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Destination Himmerland