Børnenes dag i Muslingebyen

Foto: VisitVesthimmerland
Aktiviteter
Øvrige aktiviteter
Adresse

Østerbrogade 10

9670 Løgstør

Kontakt

Telefon:98671805

Også i Løgstørs handelsgader er der masser af oplevelser at hente, når der er Muslingefestival den 13. til 15. juli. Udsalgsstart, lækre tilbud og god service er nogle af de ting, man selvfølgelig kan finde i midtbyen. Og søndag den 15. juli kl. 11-15 skrues der også helt op for børneaktiviteterne i Løgstørs handelsgader. 

 

Børneloppemarked

Alle børn indbydes til at finde legesager, der ikke bliver brugte mere, frem og lave en stand i midtbyen, når der afholdes børneloppemarked søndag den 15. juli fra kl. 11.00 til 15.00. Det koster ikke noget at være med, og I skal ikke tilmelde jer. I møder bare op og stiller op i enten Østerbrogade, Torvegade eller på Skoleengen.

 

Masser af aktiviteter

Når børnene ikke sælger og køber legetøj, kan de deltage i mange andre sjove aktiviteter. De kan f.eks. fra kl. 11.00 være med i cupcake-pyntningskonkurrence, når Bager Groes fremstiller 100 cupcakes, som børnene kan pynte. Der er flotte præmier på spil, fx 4 fribilletter til Fårup Sommerland, 4 billetter til Randers Regnskov og badebilletter til Landal Rønbjerg. De 100 cupcakes uddeles efter først til mølle princippet. Løgstør Golfklub stiller også op med puttekonkurrence, og meget andet sjov til dagen er i støbeskeen.  

 

En weekend sprængfyldt med underholdning

Torsdag den 12. juli starter byens butikker udsalg, og de har åbent fra kl. 10.00 til 17.30. Når butikkerne lukker, er det oplagt at gå på havnen og nyde stemningen og den gratis musik på Spar Nord Scenen, når Lars Love Louise kl. 19.00 spiller op. Fredag starter Muslingefestivalen for fuld drøn, og aktiviteter er der masser af fredag, lørdag og søndag. Hele programmet kan ses på www.muslingebyen.dk. Og så er der jo som nævnt Børnenes Dag i midtbyen søndag. Så kom og vær med til aktiviteter for stor og små i hyggelig Muslingebyen Løgstør.  

Adresse

Østerbrogade 10

9670 Løgstør

Sidst opdateret af
Destination Himmerland