i Mariager Fjord og Kattegat

Lystbådehavne ved Mariager Fjord

Mariagerfjord byder på mange forskellige havne i Mariager Fjord og ved Kattegat. Her er både store som små, mere primitive og større havne med mange faciliteter.

Her er 10 mulige oplevelser til din ferie af vandvejen.

Øster Hurup Havn

Øster Hurup Havn

Øster Hurup er oprindeligt et gammelt fiskeleje, der i dag har udviklet sig til en attraktiv og levende turistby med masser af aktiviteter og liv på havnen. Her er alt, hvad den moderne sejler behøver - og lidt til..

Høllet

Høllet

Skøn perle i smuk natur og fantastiske omgivelser. Her er det ro, hyg og fællesskab, der er i centrum.

Vive Havn

Vive Havn

Vive Havn er et hyggelig samlingssted. Her er både lystfiskere, sejlfolk, men også udefra kommende bbesøger Vive Havn i deres sheltere. Her er så hyggeligt...

Mariager Lystbådehavn

Mariager Lystbådehavn

Mariager Lystbådehavn er smukt placeret og lige i centrum af byen. Her er mange skønne faciliteter og masser af oplevelser og historie!

Hobro Lystbådehavn

Hobro Lystbådehavn

En dejlig havn med en skøn sejlklub. Her er mange aktiviteter og en velholdt og moderne sted.

Hobro Både- og fiskerihavn

Hobro Både- og Fiskerihavn

En skøn lille havn, hvor interessen stadig er fiskeri - selvom der kun er én aktiv fuldtidsfisker tilbage. Her er duft af tang og tjærre - det er lige til at bære :)

Stinesminde Havn

Stinesminde Havn

En meget lille havn med meget stor wow-faktor! Her er skønt og en skøn lille historie følger med stedet. Stinesminde har i 2016-17 fået en ordenlig overhaling med nyt fælles hus, toilet og og bad. 

Kongsdal Lystbådehavn

Kongsdal Lystådehavn

Havnen med charmen og fyret! Her er skønt at være og altid mennesker og liv - ikke mindst omkring den lille café, som gerne sælger en is. 

Hadsund Lystbbådehavn

Hadsund Lystbådehavn

Hadsund Lystbådehavn, der er smukt omkranset af fjorden og Thygeslund Skov, fremtræder i dag som én af fjordens mest moderne havne.

Hadsund Fiskeri og Lystbådehavn

Hadsund Fiskeri- og Lystbådehavn

Her er en skøn havn, hvor hygge-fiskeri og sejlads er i højsæde. Her er et charmerende lille klubhus, der passer perfekt til de stemningsfyldte omgivelser.