Det er lokalt!

Lokalt og lækkert

Friske råvarer af god kvalitet, lokal oprindelse og tilberedt med respekt for smagen, naturen og miljøet: Det er kendetegn for en lang række kvalitetsfødevarer produceret i Himmerland og langs Mariager Fjord. Det er her det lækre salt sydes, de fineste krydderurter har groet, de lækreste havørreder bidt på krogen og de dygtigste bier nøje udvalgt deres blomster. 

Mmmm.... det er lokalt!

Mariager Sydesalt

Mariager Sydesalt

Der findes mange forskellige og lækre varianter af Mariager Sydesalt. Her er salt til en rigtig god æggemad!

Kloster Honning

Bag det gamle kloster i Mariager ligger Klosterhaven. I et afsides hjørne af haven er bier, som laver lækker Kloster Honnung.

Chateau Odde - lokal vingård

Chateau Odde Vingaard

Vingården er startet i 2010 med blot 50 vinstokke, men med masser af passion. I dag producerer ChateauOdde, der ligger ved Als Odde, 3 rødvine, 1 lys rosé, 1 hvidvin og 2 druebrændevine. 

Bies Bryghus i Hobro

Bies Bryghus

Bies Bryghus er et mikrobryggeri i Hobro, der brygger lækkert Bies Øl og flere varianter. 

Gammel Nordisk - knækbrød og kærlighed

Gammel Nordisk fra Grangaarden er knækbrød bagt med kærlighed: Kærlighed til bagerhåndværket og – ikke mindst, den gode smag.

Als Bageri

Als Bageri - Til hverdag, ferie og fest

Lokalt håndværksbageri siden 1927 med et stort udvalg af specialiteter!

Falslevgaard Mølle Mel

Falslevgaard Mølle mel

Her kan I få lækkert, økologisk og lokalproduceret mel og melblandinger. Melet er dyrket af de gamle korntyper og formales på gårdens egen mølle - en gammel stenkværm.

Bazar Skelund

Bazar Skelund - fyldt med lokale råvarer

3. lørdag i hver måned er der Bazar Skelund på Solgården i Skelund. Et stprt indendørs marked, hvor du finder masser af lokale råvarer.