lystfiskeri
Havørredvand i TOP-klasse

Lystfiskeri i Himmerland

lystfiskeri

Himmerland er et paradis for enhver lystfisker! Hele Himmerland er omgivet af vand - Limfjorden, Mariager Fjord og Kattegats kyst. Både Limfjorden og Mariager Fjord er hjemsted for mange fede og velnærede havørreder med en smuk kondition. 

Vil du tage del i lystfisker-eventyret, så lad turen gå til Himmerland! 

 

Her nedenfor kan du klikke dig videre til Limfjorden eller Mariager Fjord - begge steder kan du blive meget klogere lystfiskeri i de to fjorde og få gode tips og idéer til hvor din næste ørred skal hives i land. 

Lystfiskeri i Limfjorden

En stjernerække af Danmarks bedste havørred-åer forsyner fjorden med et stort antal fisk. De varierede kysttyper indbyder til fiskeri, og de geografiske forhold gør det muligt altid at finde en god plads – uanset vejr. Limfjorden byder desuden på storslået natur og masser af plads.

Lystfiskeri i Mariager Fjord

Mariager Fjord snor fjorden sig i et betagende landskab mellem diger, marker, skove, lyngbakker, skrænter og små fiskerlejer.Samtidig byder fjorden på imponerende lystfisker-oplevelser, da fjorden er et overdådigt spisekammer, der gør især havørreder både smukke og velnærede.

Havørred Limfjorden er din guide til lystfiskeroplevelser i Limfjorden. Her finder du både fiskepladser, alt om fiskearter, fisketips og du kan book en guide til din næste fisketur. 

> GÅ TIL HAVØRRED LIMFJODEN <