Mariager kirke og kloster

Inspiration til din ferie i Mariagerfjord

Rundt om Mariager Fjord finder du smukke naturområder med store skove, vandrestier, søer og ikke mindst utallige muligheder for at boltre sig i den skønne natur. Her er også aktiviteter for alle - uanset om du er til kultur, golf eller blot ønsker at blive imponeret af den smukke natur.

Det du ikke må gå glip af!

Book oplevelser til din ferie i Mariagerfjord og Øster Hurup online her:

Oplevelses Booking

 

Outdoor TRY OUT

Vil du udfordre dig selv eller måske en god ven, så er her den oplagte mulighed. I én oplevelse har vi samlet 3 fede outdoor oplevelser, der kan udfordre nogen og helt sikkert underholde enhver! En sjov dag med klatring i Østerskoven i Hobro og kajaksejlads og SUP på Mariager Fjord!

Vinterferie på Østkysten og ved Mariager Fjord

Hold vinterferie i Øster Hurup - her er hygge, tid til familien og sjove aktiviteter for store og små.

Book oplevelser til din ferie

Her på siden kan du finde og booke oplevelser til din ferie i Mariagerfjord og Øster Hurup området.

Ud i naturen

Omkring fjorden er der så mange natur oplevelser - fx fjorden, østkysten, Rold Skov, Bramslev Bakker

PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker

Panorama-ruten - Danmarks første certificerede vandrerute Danmarks smukkeste gåtur Vandreruten mellem Hobro og Bramslev Bakker er som den første i Danmark blevet certificeret som en Premium Vandrerute. For certificeringen står Deutsches Wanderinstitut, som har etableret Europas mest udbr...

Spis og sov godt

Her kan du finde overnatningssteder og restauranter, caféer mv.

Attraktioner og seværdigheder

Her er alt det du kan opleve - og der er meget! Både museer, gallerier, naturoplevelser, attraktioner for børn og meget mere.

DET SKER - kalenderen

Vi har lavet en online kalender, der løbende opdateres med alt det, der sker. Både koncerter, guidede ture, udstillinger, events, aktiviteter og meget mere.

Er du til outdoor aktiviteter?

I Mariagerfjord er der så meget natur, der bare må opleves - se inspiration til udflugtssteder her: > Ud i naturen <

Lystfiskeri - Seatrout Mariagerfjord

Mariager Fjord er et fiskevand i topklasse. her finder du fiskepladser, tips og tricks og du kan blive klogere på fredningszoner, love og regler.

Rold Skov

Rold Skov er helt oplagt til massere af aktiviteter i det fri. Her er inspiration til vandre- og cykelture, MTB, svampeture og oplevelser med børn.

Højt til tops

I Onkel Toms Klatreskov i Østerskoven i Hobro er I garanteret spænding og udfordring. På de forskellige baner kan man virkelig have det sjov - og måske udfordre hinanden lidt?

På cykel

Find cykelruter og oplevelser på cykel rundt om Mariager Fjord. Prøv fx rute 32, Mariager Fjord rundt - så er i sikrer på mange skønne oplevelser.

Kajak, SUP, kano mm.

Mariager Fjord er helt perfekt til vandsport! Det rolige vand gør at alle kan være med, nybegyndere som øvede. En ting er sikkert - naturenoplevelsen er helt perfekt fra vandsiden!

Havne ved Mariager Fjord og Østkysten

Mariager Fjord og Østkysten byder på 10 helt unikke havne - alle en oplevelse og et besøg værd.