Mariager Kirke

Inspiration til din ferie i Himmerland

Kajak på Mariager Fjord

Rundt om Mariager Fjord finder du smukke naturområder med store skove, vandrestier, søer og ikke mindst utallige muligheder for at boltre sig i den skønne natur. Her er også aktiviteter for alle - uanset om du er til kultur, golf eller blot ønsker at blive imponeret af den smukke natur.

Det du ikke må gå glip af!

Book oplevelser til din ferie i Mariagerfjord og Øster Hurup online her:

Oplevelses Booking

 

Et “break” fra hverdagen - ferie fra Corona

Kom ud i naturen i Himmerland - her er frisk luft og skønne oplevelser. Hold ferie på campingplads i sommerhus, ferielejlighed mv.

Efterårsferie i Himmerland

Bliv inspireret til sjove oplevelser for hele familien.

Mariager Fjord Billetten

Ta' på havnehop med Mariager Fjord Billetten og få unikke oplevelser langs Danmarks smukkeste fjord

Book oplevelser til din ferie

Her på siden kan du finde og booke oplevelser til din ferie i Mariagerfjord og Øster Hurup området.

PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker

Panorama-ruten - Danmarks første certificerede vandrerute Danmarks smukkeste gåtur Vandreruten mellem Hobro  og Bramslev Bakker  er som den første i Danmark blevet certificeret som en Premium Vandrerute. For certificeringen står Deutsches Wanderinstitut, som har etableret Europa...

Ferie for to i Himmerland

Trænger i til en pause og en get away, hvor det er jer to, der er i fokus - så ta' til Himmerland. Her er rig mulighed for at tid til to og forkælelse.

Spis og sov godt

Her kan du finde overnatningssteder og restauranter, caféer mv.

Attraktioner og seværdigheder

Her er alt det du kan opleve - og der er meget! Både museer, gallerier, naturoplevelser, attraktioner for børn og meget mere.

DET SKER - kalenderen

Vi har lavet en online kalender, der løbende opdateres med alt det, der sker. Både koncerter, guidede ture, udstillinger, events, aktiviteter og meget mere.

Er du til outdoor aktiviteter?

I Mariagerfjord er der så meget natur, der bare må opleves - se inspiration til udflugtssteder her: > Ud i naturen <

Lystfiskeri - Seatrout Mariagerfjord

Mariager Fjord er et fiskevand i topklasse. her finder du fiskepladser, tips og tricks og du kan blive klogere på fredningszoner, love og regler.

Rold Skov

Rold Skov er helt oplagt til massere af aktiviteter i det fri. Her er inspiration til vandre- og cykelture, MTB, svampeture og oplevelser med børn.

Højt til tops

I Onkel Toms Klatreskov i Østerskoven i Hobro er I garanteret spænding og udfordring. På de forskellige baner kan man virkelig have det sjov - og måske udfordre hinanden lidt?

På cykel

Find cykelruter og oplevelser på cykel rundt om Mariager Fjord. Prøv fx rute 32, Mariager Fjord rundt - så er i sikrer på mange skønne oplevelser.

Kajak, SUP, kano mm.

Mariager Fjord er helt perfekt til vandsport! Det rolige vand gør at alle kan være med, nybegyndere som øvede. En ting er sikkert - naturenoplevelsen er helt perfekt fra vandsiden!

Havne ved Mariager Fjord og Østkysten

Mariager Fjord og Østkysten byder på 10 helt unikke havne - alle en oplevelse og et besøg værd.

Lad turen går til Mariager
- Rosernes by

Foto: VisitMariagerfjord