Hotel Postgaarden

OBS! Midlertidig lukket

 

Hotel Postgården er et gammel fredet bindingsværk, som oser af charme og hygge!

Har man først sagt Mariager, må man også sige Hotel Postgården. Denne smukke bygning er opført i 1710 og er senest blevet renoveret i 2016/2017, efter den nye ejer Tommy Skjødt har overtaget og driver stedet. 

Hotel Postgården er et skønt sted for ophold i Mariager og Mariagerfjord. Her er der hygge og stemning - og du bliver betjent med smil og ordenlighed. Værelserne er ny istandsat, men hyggen og atmosfæren fra det gamle hus er bevaret.

Hotel Postgården er både oplagt til en romantisk ”get away”, ferie ved Mariager Fjord, Golf & Gourmet, kortere og længere ophold og familieferie. Postgården byder på skønne rammer i et område, hvor masser af ferieoplevelser venter – både aktive ferieoplevelser, som vandring, golf, lystfiskeri, cykling, kano og kajak og meget andet. Men også kunst og kultur, historie og masser af spændende attraktioner venter jer.

Postgården er stedet for dig, der gerne vil bo godt og opleve meget!

Postgården har gennem tiden også haft besøg af prominente gæster. Både H.C. Andersen, der besøgte Mariager i 1865, og i nyere tid har H.M. Dronning Margrete og Prins Henrik besøgt Hotel Postgården samt selveste Sir Elton John.

Hotel Postgaarden i Mariager kan tilbyde 12 standard dobbelt værelser samt 2 suiter, alle holdt i gammel stil og røgfrie. Alle værelser er med eget bad og toilet, tv med nationale og internationale kanaler, gratis trådløs internet samt saftyboks.

Se meget mere om Hotel Postgården HER!

 

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitMariagerFjord visit@mariagerfjord.dk
 

Kontakt

Adresse

Torvet 6
9550 Mariager

Telefon

+45 98541012

Fakta

 • Faciliteter

  • WiFi
  • Restaurant
  • Mødefaciliteter
  • Hund tilladt
  • Bar

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9813882999
Latitude : 56.6504877