Galleri Himmerland

I hjertet af den smukke vesthimmerlandske natur og med udsigt til de velplejede golfbaner hos HimmerLand, ligger Galleri Himmerland, som har eksisteret siden 2008.

Ejerne af Galleri Himmerland - Carina Österman og Hans Jørgen Pedersen ønsker at byde alle indenfor i galleriets 670 kvm udstillingslokale, hvor de hele tiden arbejder på at give besøgende en ekstraordinær kunstoplevelse.

Galleriets smagfulde og hyggelige indretning, giver beskuerne plads til ro og fordybelse i en uhøjtidelig atmosfære.

Galleriet præsenterer kunst fra mere end 20 forskellige kunstnere fra både ind- og udland. Hovedvægten ligger på malerier, men der præsenteres desuden forskelligt kunsthåndværk. Et grundlæggende tema er dog at alle kunstnere er specielt udvalgt med fokus på kvalitet, originalitet og ikke mindst variation, således besøgende på galleriet får mulighed for at nå vidt omkring i kunstens verden.

Personerne bag

En flerårig interesse for kunst kulminerede foreløbig da Carina Österman og Hans Jørgen Pedersen overtog Galleri Himmerland i november 2017 efter at have boet og arbejdet i Aalborg siden 1988.

For Carina er det lidt af en omvæltning at flytte på “landet” efter at have boet i storbyer som Aalborg, Stockholm og Toronto. For Hans Jørgen er det derimod som at komme hjem igen, da han er født og opvokset på egnen.

Carina og Hans Jørgen vil også være dem, man møder som besøgende i galleriet. Carina vil stå for den daglige drift, og vil som oftest være til stede og gøre sit bedste for, at folk føler sig velkommen på stedet.

Der arbejdes hele tiden på at udvikle galleriet såvel kunstnerisk som fysisk primært for at give besøgende en spændende oplevelse, men også i håbet om, at flere vil få øjnene op for kunstens magiske verden.

Galleri Himmerland har i foråret åbnet for en ny og spændende sæson.

 
Kalender 2020 

Forårsudstilling: ” Lykken er…..”   med 11 kunstnere 

Anette Walther, Gitte Skovmand, Henrik Dencker, Joan Strøm, Kathrine van Godt, Mariann Munck, Marianne Helstrup, Sonny Schneider, Michael Grønlund, Nina Hansen og Karin Lykke Waldhausen


Efterårsudstilling: ”Hyggestunder…” med 11 kunstnere

Erik Linow, Gunhild Bloch, Hanne Støvring, Liv Ejdesgaard, Louise Hävre, Maiken Hejnfelt, Mia Blinkilde, Niels Steen Sørensen, Peter Dahl, Rithva Landler og Vibe Krogsgaard

I forbindelse med åbning af efterårsudstillingen vil der 6. sept. være åbningsfernisering med tale ved politker Marie Bjerre, samt en halv times musikalsk indslag ved sangeren Tine Vingaard. 

ÅBNINGSTIDER SÆSON 2020 - 28 MARTS - 15 NOVEMBER – FRI ENTRE

FORÅRS/SOMMERUDSTILLING: 28 MARTS – 30 AUGUST
”Lykken er..” ÅBEN LØR – SØN SAMT HELLIGDAG KL 11 – 16
ØVRIGE DAGE EFT. AFTALE
LUKKET DEN 8 – 9 – 10 MAJ – STORE BEDEDAG

SOMMERÅBEN: 27 JUNI – 30 AUGUST
Lørdag og søndag kl 11-16
ØVRIGE DAGE EFTER AFTALE

EFTERÅRSUDSTILLING: 05 SEPTEMBER – 15 NOVEMBER
”Hyggestunder...” LØRDAG OG SØNDAG KL 11 - 16 ØVRIGE DAGE EFT. AFTALE

EFTER DEN 15 NOV. EFTER AFTALE.