Mariager Kirke og kloster

Guidede ture i Mariager

Rosernes By, Mariager har - udover den idylliske bymidte med bindingsværksbygninger, de brostensbelagte gader og et væld af roser - også en lang og interessant historie som Danmarks mindste købstad.

Der tilbydes guidede ture for byens gæster og turister, om alt fra kirke og by til roser, natur og havn mm.

Turene udbydes af ti af Mariagers foreninger og privatpersoner i fællesskab, og en guidet tur af ca. 1 times varighed koster ca. 500 kr.  for op til ca. 30 personer. Flere af turene tilbydes som det ses af mere end én forening, og flere tilbydes også på tysk eller engelsk. Kontakt os på tlf. 70271377 for at for at høre mere om Jeres muligheder og for at aftale tid, mødested mv. 

Guidet tur for grupper i Mariager - hør hele historien
 • Guidet byvandring i Mariager

  Ta' med på en guidet byvandring i Mariager! Alle er velkommen til at deltage og det koster kun kr. 25,- pr. person. Guiden fortæller om Mariager bys historie - om kirken, klosteret, købstaden og små sjove historien!
  Fra 25,00 DKK Book
 • Ta' med på guidet tur i Rosenhaven i Mariager

  Her har du en særlig mulighed ofr at komme med på en guidet ture i den skønne Rosenhave i Mariager. Guiden er den rosenkyndige Eskild Skau, der ved alt hvad der er værd at vide om havens roser. Prisen er kun kr. 25,- pr. person.
  Fra 25,00 DKK Book
 • Guidet rundvisning i Mariager Kirke (grupper)

  Få hele historien om Mariager Kloster og Klosterkirke. Kom ind og se den utroligt smukke kirke, se klosteret og få den imponerende historie om Birgittiner-klosteret og de 1000 nonner og munke.
  Fra 500,00 DKK Book
 • Guidet rundvisning i Mariager (grupper)

  Få historien om Mariager, se de smukke gamle bindingsværkhuse, dørene i Mariager, de toppede brosten og mærk den skønne atmosfære, som får dig til at sætte tempoet ned og ta' et pusterum.
  Fra 500,00 DKK Book

Folder med særlige tilbud for grupper, busselskaber mm.

Her kan du læse og downloade folderen til busselskaber, foreninger og andre større grupper.
I folderen finder du helt særlige tilbud fra spisesteder i Mariagerfjord-området - men kun for store grupper. 
.
 > Læs online 
 > Download (pdf)