Øster Hurup - stranden og de sorte huse
Information til

Turisme Erhvervet i Mariagerfjord

Svanen på Mariager Fjord

Velkommen til Turisme for Erhvervet

Her på siden finder du forskellige information fra VisitMariagerfjord til turisme erhvervet. Siden vil løbende blive udbygget, som der kommer ny tiltag og informationer til erhvervet. 

 

I den første boks nedenfor kan du læse vores Partnerskabs Prospekt 2020, som indeholder lidt information om sæson 2019 - men også tiltag og fokuspunkter i 2020 samt de tre partnerskabs-modeller, og hvad de hver især indeholder og dine fordele ved et partnerskab.

Partnerskaber, online kampagner og øvrige tiltag fra VisitMariagerfjord

VisitMariagerfjord har en gruppe på Facebook, der er vores direkte kommunikations-kanal til alle jer turismeaktører i kommunen. Her deler vi stort og småt - enten om det er kommende arrangementer, gode ideer, politiske tiltag mm. Hold jer opdateret her: Turisme Netværk Mariagerfjord

Partnerskabs Prospekt 2020

Læs om de forskellige partnerskabsmodeller, hvad de indeholder og dine fordele ved et partnerskab. Et partnerskab koster fra kr. 1.000,- til kr. 10.000,- og indeholder forskellige fordele - nogle med annoncer.

Online kampagner 2020

Her kan du danne dig et overblik over de online kampagner VisitMariagerfjord planlægger i 2020.

Nyhedsmails til turister 2020

Her kan du danne dig et overblik over de nyhedsbreve VisitMariagerfjord vil udsende i 2020.

Messer i 2020
VisitMariagerfjord deltager i 2020 på flere messer i både Danmark, Tyskland, Belgien og Holland. Her er kan du læse, hvor vi har i sinde og være - og vil du med, så kontakt os endelig!

VisitDenmarks Vidensbank, nyheder og nøgletal

Nyheder fra VisitDenmark

Her kan du læse nyt og rapporter fra VisitDenmark - her er du opdateret med seneste nyt.

Nøgletal for dansk turisme

Turisterne forbruger i alt for 128 mia. kr. i Danmark. Turismen er dermed en vigtig brik i at skabe vækst, omsætning og arbejdspladser til hele Danmark.

VisitDenmarks Videnscenter (overnatningstal mm.)

Her finder du viden om turismen i Danmark. Følg med i turismens udvikling, turisterne i Danmark og internationale tendenser i turismen.