Vandreferie i Mariagerfjord

Vandring ved Mariager Fjord

Her finder du alt om PANORAMA-ruten, men får også et overblik over området mange andre stier og ruter. Du finder også inspiration til en vandreferie, da vi har lavet forskellige pakkeløsninger til dig.

Aktive oplevelser ved og på Mariager Fjord

Outdoor oplevelser ved Mariager Fjord

Mariager Fjord byder på masser af outdoor aktiviteter på og ved vandet. Fjorden er perfekt til kajaksejlads - men området omrking fjorden byder også på klatring, vandring, cykling og mm.

Byer ved Mariager Fjord

Byer i Mariagerfjord

Hvor går turen hen? Mariagerfjord har skønne byer og lokationer:
Mariager, Hobro, Øster Hurup, Hadsund, Arden og Rold Skov - alle er skønne lokationer, der byder på hver deres unikke og autentiske oplevelser. 

Seatrout Mariagerfjord - lystfiskeri

Seatrout Mariagerfjord

Lystfiskeri og havørredvand i TOP KLASSE! Her finder du inspiration til lystfiskeri ved Mariager Fjord, de bedste fiskepladser, lov og regler og meget mere...

Outdoor og lokale fødevarer i Himmerland

Made in Himmerland

"Frihed og friluftsliv, forkælelse og fødevarer"

Familieoplevelser - de bedste til børnene

De bedste oplevelser til børnene

Find oplevelser til hele familien

Mariagerfjord - fyldt med gode oplevelser

Mariager Fjord er også kendt som Danmarks Smukkeste Fjord og området omkring fjorden er fyldt med gode oplevelser. Oplev fx feriebyen Øster Hurup med den skønne og meget børnevenige strand og 'Det Gode Liv'.

Snyd heller ikke jer selv for at opleve Mariager, som er en gammelby med masser af idyl, charme og atmosfære, og Hobro, som er en by med mange kunst- og kulturoplevelelser og en god maritim-kulturstemning på havnen.

Mod nord ligger Arden, som er indgangen til Rold Skov - en skov, som byder på masser er outdoor og naturoplevelser for alle. 

Mariagerfjord er et perfekt sted til outdoor oplevelser - og det er uanset om du er til kajak sejlads, lystfiskeri, golf, cykling, vandring mv.

Kontakt: Tlf. 7027 1377 / visit@mariagerfjord.dk

 #VisitMariagerfjord på Instagram