Mariagerfjord - fyldt med gode oplevelser

Mariager Fjord er også kendt som Danmarks Smukkeste Fjord og området omkring fjorden er fyldt med gode oplevelser. Oplev fx feriebyen Øster Hurup med den skønne og meget børnevenige strand og 'Det Gode Liv'.

Snyd heller ikke jer selv for at opleve Mariager, som er en gammelby med masser af idyl, charme og atmosfære, og Hobro, som er en by med mange kunst- og kulturoplevelelser og en god maritim-kulturstemning på havnen.

Mod nord ligger Arden, som er indgangen til Rold Skov - en skov, som byder på masser er outdoor og naturoplevelser for alle. 

Mariagerfjord er et perfekt sted til outdoor oplevelser - og det er uanset om du er til kajak sejlads, lystfiskeri, golf, cykling, vandring mv.

Kontakt: Tlf. 7027 1377 / visit@mariagerfjord.dk

Byer ved Mariager Fjord

Byer i Mariagerfjord

Hvor går turen hen? Mariagerfjord har skønne byer og lokationer:
Mariager, Hobro, Øster Hurup, Hadsund, Arden og Rold Skov - alle er skønne lokationer, der byder på hver deres unikke og autentiske oplevelser. 

Seatrout Mariagerfjord - lystfiskeri

Seatrout Mariagerfjord

Lystfiskeri og havørredvand i TOP KLASSE! Her finder du inspiration til lystfiskeri ved Mariager Fjord, de bedste fiskepladser, lov og regler og meget mere...

Sjove og lærerige familieoplevelser i Ferielandet Mariager Fjord

Familieoplevelser

Find oplevelser til hele familien

Naturområdet Bramslev Bakker

Bramslev Bakker og PANORAMA-ruten

Smuk natur og certificerede vandreruter i bakkerne

Campingpladser i Mariagerfjord

Campingferie til alle

Mariagerfjord-området byder på 8 forskellige campingpladser. Her er alt fra den mere primitive campingplads til den moderne famlie campingplads med alle de faciliteter, man kan ønske sig. 

Aktive ferieoplevelser ved Mariager Fjord

Aktive oplevelser

Rigtig mange aktive oplevelser venter jer ved Mariager Fjord

 #VisitMariagerfjord på Instagram