- fyldt med gode oplevelser

Inspiration til din ferie

Rundt om Mariager Fjord finder du smukke naturområder med store skove, vandrestier, søer og ikke mindst utallige muligheder for at boltre sig i den skønne natur. Her er også aktiviteter for alle - uanset om du er til kultur, golf eller blot ønsker at blive imponeret af den smukke natur.

Book oplevelser til din ferie her

Find og book oplevelser til din ferie her

I Øster Hurup og Mariagerfjord området er der en masse spændende oplevelser og aktiviteter, der kan bookes her på siden. Find oplevelsen til din ferie her eller lad dig inspirere til en tur til området. 

Vandreferie i Mariagerfjord

Vandring ved Mariager Fjord

Her finder du alt om PANORAMA-ruten, men får også et overblik over området mange andre stier og ruter. Du finder også inspiration til en vandreferie, da vi har lavet forskellige pakkeløsninger til dig.

Lystfiskeri ved Mariager Fjord

Lystfiskeri

I Mariager Fjord kan vi passende opgradere ørreden fra sølvtøj til det pureste guld. Ørrederne i fjorden er nemlig ikke bare velnærede, men optræder også i et antal, der gør ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget unikt.

Rute 180

Rute180

Rute180 er din genvej til oplevelselser på rute 180 fra Handest til Støvring. Her kan du se ruteforslag, attraktioner, mad og drikke mv. langs ruten.

Golfbaner i Mariagerfjord

Golf i Mariagerfjord

Se området golfbaner - alle med en helt unik placering. Kvalitetsbaner med Pay and Play og mange gode faciliteter.