- fyldt med gode oplevelser

Inspiration til din ferie

Rundt om Mariager Fjord finder du smukke naturområder med store skove, vandrestier, søer og ikke mindst utallige muligheder for at boltre sig i den skønne natur. Her er også aktiviteter for alle - uanset om du er til kultur, golf eller blot ønsker at blive imponeret af den smukke natur.

Oplevelser

Mariagerfjord er fyldt med gode oplevelser! Her er alt fra familieoplevlser til aktive og natur oplevelser... 

Lad dig inspirere!

Vandreferie i verdensklasse

Her finder du alt om PANORAMA-ruten, men får også et overblik over området mange andre stier og ruter. Du finder også inspiration til en vandreferie, da vi har lavet forskellige pakkeløsninger til dig.

Lystfiskeri ved Mariager Fjord

Lystfiskeri

I Mariager Fjord kan vi passende opgradere ørreden fra sølvtøj til det pureste guld. Ørrederne i fjorden er nemlig ikke bare velnærede, men optræder også i et antal, der gør ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget unikt.

Kunst & Kultur

Her finder I alt fra gallerier, kunsthåndværk og formidling til oldtidsminder mv. 

Campingpladser i Mariagerfjord

Campingferie til alle

Mariagerfjord-området byder på 8 forskellige campingpladser. Her er alt fra den mere primitive campingplads til den moderne famlie campingplads med alle de faciliteter, man kan ønske sig. 

Rute 180

Rute180

Rute180 er din genvej til oplevelselser på rute 180 fra Handest til Støvring. Her kan du se ruteforslag, attraktioner, mad og drikke mv. langs ruten.

Golfbaner i Mariagerfjord

Golf i Mariagerfjord

Se området golfbaner - alle med en helt unik placering. Kvalitetsbaner med Pay and Play og mange gode faciliteter.

  • Produktet er udløbet...

  • Produktet er udløbet...