Mariager
Hvor skal turen gå hen?

Byer og steder i Mariagerfjord

Hvor skal turen gå hen?

Byerne i Mariagerfjord har hvert deres særpræg, hvorfor du altid finder det du søger. Mariagerfjord byder også på særpræget natur - bl.a. Rold Skov, Mariager Fjord og Østkysten.

 

I Mariagerfjord er der noget for enhver smag!

Mariager - Rosernes by

Mariager er en by fyldt med charme og atmosfære. Her er husene skæve, vejene af brosten og bindingsværkhusene er prydet med roser. Mariager er kendt for sin gamle og smukke bymidte, men også for den imponerende klosterkirke, Rosenhaven og de spændende attraktioner r som veteranjernbanen, t...

Hobro - Vikingernes hjemstavn

Hobro er en spændende by, der byder på rigtig meget kunst og kultur. Hobro er også vikingernes hjemstavn, her er nemlig udgravninger fra vikingetiden, en rekonstruktion af en vikingeborg og du kan også møde vikingerne på Vikingecenter Fyrkat.

Øster Hurup - og Det Gode Liv

Foto: Steen, Det Gode Liv Øster Hurup

Øster Hurup summer af liv hele sommeren. Her er masser af aktiviteter og naturoplevelser for store og små - og ikke mindst en masse arrangementer, der gør ferie lidt sjove. Ta' fx med til sommeren fredagskoncerter, "Meet the Locals", der er fælles morgenmad, markeder, træf og meget mere.

Øster Hurup er stedet, hvor Det Gode Liv leves,

Hadsund - byen ved broen

Hadsund ligger smukt i vandkanten af Mariager Fjord og er omkranset af skov og smuk natur. Byen byder også på handel, kunst og skønne spise steder. Hadsund er en by perfekt til udflugter.

Als, Als Odde & Helberskov

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup. Als Odde er det sydøstligste punkt af Himmerland, hvor Mar...

Rold Skov
- naturoplevelser for alle

Foto: MariagerfjordGuiden

Helt unik natur...

Ta' en tur til Dania
-med de Gule Huse, Jyllands Nyboder

Foto: VisitNordjylland