Weekendophold på Rold gl. Kro

Kan du lide at nyde et par stille og afslappende dage med god mad , dejlige vine , samt tid til at nyde hinanden i Rold skov?
Så kom og tab dit hjerte til Rold gl. Kro. Både til den gode mad , den gode stemning og den fantastiske natur i og omkring Rold Skov. Men mest af alt taber du dit hjerte til den store gæstfrihed, der altid har kendetegnet Rold gl. Kro.

Nyd en dejlig tarvetur i skoven og føl dig som et nyt menneske. Weekendophold indeholder: eftermiddagskaffe med kage, 3 retters Dinner samt overnatning inkl. morgenbord.

Pris pr. person i dobbvær.: 839,-

Booking

Weekendophold på Rold gl. Kro

Antal 839,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Rold gl. Kro i Rold

Historisk gl. kro beliggende 600 m fra Rold skov. Kroen er renoveret med sans for stil og traditioner, bl.a. med jagtstue. I den moderne veranda kan morgenmaden nydes i selskab med morgensolen. Traditionsrigt krokøkken som spænder fra det danske krokøkken til kreative gourmet menuer. Rold gl. Kro er bl.a. medstifter af Gourmetruten. Kroens værelser findes i en nyere selvstændig bygning, i rolige omgivelser, beliggende i landlige omgivelser ved krohaven. Før i tiden kunne det faktisk være farligt at besøge Rold Gl. Kro. I Rold Skov huserede nemlig de legendariske røvere Bette Fanden, Long Ajes og Petronillen og flere med dem, og de holdt skarpt øje med kroen. I dag møder man ganske vist også røvere, når man kommer til Rold Gl. Kro. Men de fire røvere i vejkrydset er træskulpturer og gør absolut ingen fortræd. Så der er ingen som helst fare forbundet med at besøge Rold Gl. Kro bortset fra at man risikerer at tabe sit hjerte til det hyggelige sted med den store gæstfrihed og den gode mad. Menukortet byder ofte på vildt fra skoven, og i det hele taget kan man være sikker på god, veltillavet dansk kromad.
Kontakt
Rold Gl. Kro
Hobrovej 11, Rold
9510 Arden

Tlf.: +45 9856 1700
E-mail: info@roldkro.dk
www.roldkro.dk
Åbningstider
Hele året