Rappelling ned ad 'Sonofon' tårnet i Hobro

 

En unik mulighed for at rappelle ned ad Telenor/Sonofon Tårnet (ca. 45 meter) på Hobro Havn.

Giv dig selv, et familiemedlem eller vennerne en oplevelse for livet!

 

Rappelling er en udfordrende aktivitet, som giver kroppen et adrenalinsus. Udfordre psyken og oplev suset. Sikkerheden er selvfølgelig i højsæde og aktiviteten stoppes/aflyses, hvis der eksempelvis kommer kraftig regn eller blæst. Sikkerhed frem for alt.

Instruktørerne er uddannede instruktører og har mange års erfaring. Der er to instruktører på toppen af tårnet og en nede på jorden. 

Instruktørerne har godkendt udstyr med - både klatresele, klatrehjelm og der er sikringsreb hele vejen ned.

Du skal medbringe praktisk tøj, sko og en kæmpe portion mod og godt humør :)

Rappelling er for alle fra 12 år.

 

Pris 175,- pr. deltager.

 

Der er også mulighed for at købe billet til en tur op i tårnet, for at se den fantastiske udsigt ud over Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord. Du kan selvfølgelig også benytte lejligheden til at se mor eller far komme ud over kanten ;) 

Pris for en billet til tårnet koster kr. 50,-  og købes ved tårnet.

 

Rappelling starter kl. 13:00. Du skal tilmelde dig i et tidsinterval - fx mellem kl. 13:00 og 14:00. I hver tidsinterval á 1 time er der 12 pladser - og det er først til mølle! 

Booking

Rappelling ned ad 'Sonofon' tårnet i Hobro

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 175,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Aalborg Outdoor

Aalborg Outdoor udbyder aktiviteter til virksomheder, institutioner og private i Nordjylland, herunder også for VisitMariagerfjord. Vores aktiviteter er flytbare og er ikke forankret i en fast base, derfor er vores tilbud fleksible og tilgængelige i hele Nordjylland. Vi afholder dog også enkelte events udenfor Nordjylland.
Aalborg Outdoor
Telefon: +45 5057 5115
Email: info@aalborgoutdoor.dk
www.aalborgoutdoor.dk
www.facebook.com/aalborgoutdoor