Vandring og vildmarksfrokost 6. april 2019

 

Historisk vandring og aktivt nærvær i naturen!

 

6. april 2019:

Ta' med på en smuk og sanselig tur med guide ud i naturen og skoven omkring Lindum. 

 

Guiden er stedkendt og kender mange autentiske og spændende beretninger fra området. Undervejs nyder vi en velsmagende vildmarksfrokost i de naturskønne omgivelser. 

Vi mødes på Kanogården, hvorfra vandreturen starter. Turen er ca. 9 km. Vi går mod øst langs landevejen, på tværs af Skals Å og videre til Lindum Skov.

Her vil vi finde "Kvindsø" - en smuk naturperle i udkanten af skoven, som rummer en dyster historie. Her vil guiden fortælle autentiske beretninger fra nærområdet. 

Mens vi går videre vil der være tid til at tage billeder og spørge vores erfarne guide til råds om påklædning, udstyr, vandrestave osv. 

På rutens højeste punkt finder vi Jordhulen, hvor de franske dessertører gemte sig under 2. verdenskrig. Selv samme sted er udsigten og landskabet helt spetakulært. Der er bl.a. udsigt over Klejtrup Sø. 

Vi ender ved turens udgangspunkt. På den hyggelige og idylliske Kanogård vil der blive serveret en lækker smagfuld frokost af lokale råvarer. 

 

Tid: 6. april 2019 kl. 09:00 - ca. 13:00

Hvor: Kanogården, Brohusvej 18, 9500 Hobro

Turen: Ca. 9 km i varieret natur og terræn

HUSK: Vi anbefaler lette vandresko/-støvler til turen. Tag tøj på efter vejret og medbring rigeligt med drikkevarer og energi. 

Pladser: Der er max 25 pladser 

 


 

Skulle der mod forventning være for få tilmeldte, bliver du orienteret og vi aflyser turen. Pengene refunderes selvfølgelig. 

Booking

Vandring og vildmarksfrokost 6. april 2019

Antal 385,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Mariagerfjord Kajak

Mariagerfjord Kajak tilbyder leje af kajak, fiskekajak, kano, sejljoller og mountainbikes. Vi tilbyder desuden kano- og kajakture og overnatning samt kurser.
Kontakt
Mariagerfjord Kajak
Tlf. 30 42 37 63
E-mail: kontakt@mariagerfjordkajak.dk
Web: www.mariagerfjordkajak.dk

Åbningstider
Se vores hjemmeside