Vandretur ved Mariager til Alstrup Krat, Hohøj og Munkholm (2,5 time)

 

Tag med på en skøn vandretur i den fantastiske natur omkring Mariager. Naturen her gemmer på spændende historier og levn fra en fjern tid.

Aalborg Outdoor har deres guide med på turen. Guiden er erfaren og passioneret indenfor outdoor. Du er i gode hænder og får en god oplevelse med kyndig vejledning af en guide, der kender området.

 


Guidet tur ved Mariager

Alstrup Krat er et skønt område med anlagt vandresti. Fra Alstrup Krat går vi op til Hohøj der er et af Jyllands fornemste oldtidsmindemærker, ikke mindst takket være sin placering på et af Jyllands højeste punkter og med en vid udsigt over Mariager Fjord og bakkelandet omkring.

Munkholmanlægget er en fantastisk perle meget tæt på centrum i Mariager. Her er den skønneste natur og oplagte muligheder for en gåtur i det grønne. 

Undervejs gør vi stop og får en lækker frokost. 

 

Mødested: Foran Mariager Saltcenter, Ny Havnevej 6, 9550 Mariager

Længde og underlag: Ca. 8 km på grussti, skovsti og trampestier i kuperet/letkuperet terræn. Der kan være mudret i fugtigt vejr.

Forplejning: Der vil på turen blive serveret en sandwich lavet af udsøgte lokale råvarer.

Vandretur: ca. 2,5 timer – Pris: 225,- pr. deltager 

 

Datoer:

  • Søndag 28. april kl. 10:00 - 12:30
  • Søndag 26. maj kl. 10:00 - 12:30

Booking

Vandretur ved Mariager til Alstrup Krat, Hohøj og Munkholm (2,5 time)

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 225,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Aalborg Outdoor

Aalborg Outdoor udbyder aktiviteter til virksomheder, institutioner og private i Nordjylland, herunder også for VisitMariagerfjord. Vores aktiviteter er flytbare og er ikke forankret i en fast base, derfor er vores tilbud fleksible og tilgængelige i hele Nordjylland. Vi afholder dog også enkelte events udenfor Nordjylland.
Aalborg Outdoor
Telefon: +45 5057 5115
Email: info@aalborgoutdoor.dk
www.aalborgoutdoor.dk
www.facebook.com/aalborgoutdoor