Vandretur på PANORAMA-ruten de Lux

 

Vil du med på en vandretur i de fantastiske Bramslev Bakker? Nu har du muligheden! Aalborg Outdoor tager dig med ad PANORAMA-ruten lørdag 8. juni kl. 10:00 - 14:00

Aalborg Outdoor har deres guide med på turen. Guiden er erfaren og passioneret indenfor outdoor. Du er i gode hænder og får en god oplevelse med kyndig vejledning af en guide, der kender området.

 


 

PANORAMA-ruten mellem Hobro og Bramslev Bakker er som den første i Danmark blevet certificeret som en Premium Vandrerute. For certificeringen står Deutsches Wanderinstitut, som har etableret Europas mest udbredte – og strengeste – kvalitetssystem for vandreruter. Kun de bedste ruter har mulighed for at passere dette nåleøje.


Mødested: P-pladsen ved Hobro Sejlklub, Nedre Strandvej 75, 9500 Hobro

Længde og underlag: Ca. 10 km på trampestier og markveje i kuperet terræn. Der kan forekomme græssende dyr og stierne kan være mudret i fugtigt vejr.

Forplejning: Vi laver pizza i pizzaovne. Pizzaer laves med hjemmebagt dej og med lokale råvarer. 

Vandreturen: ca. 4 timer – Pris: 325,- pr. deltager 

Booking

Vandretur på PANORAMA-ruten de Lux

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 325,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Aalborg Outdoor

Aalborg Outdoor udbyder aktiviteter til virksomheder, institutioner og private i Nordjylland, herunder også for VisitMariagerfjord. Vores aktiviteter er flytbare og er ikke forankret i en fast base, derfor er vores tilbud fleksible og tilgængelige i hele Nordjylland. Vi afholder dog også enkelte events udenfor Nordjylland.
Aalborg Outdoor
Telefon: +45 5057 5115
Email: info@aalborgoutdoor.dk
www.aalborgoutdoor.dk
www.facebook.com/aalborgoutdoor