Tag med rav-ekspert på skattejagt efter havets guld

 

Vil du finde rav? - så ta' med den erfaren ravsamler langs Øster Hurups kyst efter havets "guld".

Ravsamleren Keld Zaar har de sidste 70 år samlet rav langs Øster Hurups kyst og har gennem årerne fundet mange kilo rav, den største ravklump han har fundet vejede over 3 kg! Det hører dog til sjældenhederne at man finder rav i den størrelse.

En guidet tur med med ravsamleren, er typisk på 2-3 timer. Her vil Keld vise Jer de allerbedste steder at samle rav. Dette er en helt unik chance for at få ”ekspert” viden omkring ravets gemmesteder og for at få vist de helt unikke lokale rav-spots.

Keld har gennem hans lange liv oplevet, hvordan byen har udviklet sig fra at være en lille fiskerby til den by, den er i dag samt, hvordan byen blev brugt af tyskerne under anden verdenskrig. Du har på den 3 times gåtur rig mulighed for at høre fortællinger om dengang og nu.

I mødes foran Kleds butik ”Ravhuset,” hvorfra I vil gå de ca. 300 meter ned til stranden, hvorfra turen starter. En typisk tur strækker sig over ca. 6 km, men kan dog rettes til efter jeres ønsker, det er vigtigt, at i er klædt på efter vejret og gummistøvler er et must.
 

Efter turen vil der være mulighed for at besøge den lille ravbutik som ligger i Keld´s eget hjem og få en snak omkring ravet og hvis I har været heldige at finde rav på turen vil i kunne få det bearbejdet og lavet om til et unikt smykke.

 

  • Mødested: Ravhuset, Kystvejen 62, Øster Hurup, 9560 Hadsund
  • Pris: 75 kr. pr person børn under 12 år er gratis
  • Tid: Onsdag og Fredag  9:00-12:00 til og med september (eller efter aftale - ring og hør nærmere)
  • + 2 ture i efterårsferien: Tirsdag 15. okt. og fredag18. okt. 

 

Keld taler Dansk, tysk og gør sig forståelig på norsk samt svensk, resten kan klares med fingersprog.


 

Ved køb af dette særlige tilbud, skal du bekræfte bookingen ved at sende en sms til Keld på tlf. 4034 4943. Skriv "Booking af rav-tur" samt dit navn, dato og hvor mange I er.

Booking

Tag med rav-ekspert på skattejagt efter havets guld

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Ravhuset, Øster Hurup

Keld Zaar bor i Øster Hurup og har de sidste 70 år samlet rav langs Øster Hurup kyst. Keld bearbejder og sliber ravet og laver det til fx smukke smykker og sælger det fra hans butik i Øster Hurup by. Keld Zaar tilbyde nu også helt unikke guidet ture til Østkysten, hvor han fortæller og ravsamling og viser de bedste steder.
Kontakt
Ravhuset Øster Hurup
Kystvejen 62, Øster Hurup
9560 Hadsund

Tlf. +45 4034 4943