Vandreferie for 2 pers. på Hotel Postgården i Mariager

 

Ta' på vandreferie i Mariagerfjord - her venter jer 2 dage ved Danmarks smukkeste fjord og med overnatning på Hotel Postgård er midt i Rosernes by, Mariager.

 

Mariagerfjord er en fantastisk vandredestination - her er et utal af kortere og længere vandreture hele fjorden rundt. Den ubetinget bedste vandreoplevelse får I på PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker. PANORAMA-ruten er Danmarks første certificerede vandrerute. For certificeringen står Deutsches Wanderinstitut, som har etableret Europas mest udbredte – og strengeste - kvalitetssystem for vandreruter. Kun de bedste ruter har mulighed for at passere dette nåleøje.

 

I skal opleve verdens bedste udsigt til Danmarks smukkeste fjord

PANORAMA-ruten er et 'must', når man kommer til Mariagerfjord. I kan starte fra Hobro Lystbådehavn og gå ud til Bramslev Bakker oppe i højderne og retur langs fjorden, så I kommer helt tæt på vandet. I kan også vandre turen omvendt, hvis I ønsker det, det kan jo være I kommer sejlende fra Mariager til Bramslev Bakker med Turbåden Svanen. I kan også sejle retur fra Bramslev Bakker til Mariager med Svanen, efter I har vandret i bakkerne. 

 

Mange andre vandreruter venter på jer...

I Mariagerfjord området finder I rigtig mange andre vandreruter, fx Alstrup Krat og Hohøj, turene i Kastbjerg Ådal, Fyrkatstien, Lille Vildmose og mange flere...  Mon to dage er nok til at opleve alt dette?

 

Hotel Postgården danner rammerne...

Hotel Postgården i Mariager skaber rammerne for jeres ophold. Hotellet er charmerende og ligger smukt placeret i Mariager ved det gamle torv. Her er masser af atmosfære og historie. 

Vandreferie omfatter 2 overnatninger for 2 personer i dobbelt værelse inkl. 2-retters middag på ankomstdagen og morgenbuffet. Ankomst torsdag eller fredag.

I får et smukt og nyistandsat dobbeltværelse med eget bad og toilet samt TV og gratis Wifi.

 

Husk vandrestøvlerne og kamera :) 

Booking

Vandreferie for 2 pers. på Hotel Postgården i Mariager

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Antal 2.250,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Hotel Postgården

Hotel Postgaarden i Mariager er en smuk gammel fredet bindingsværks bygning fra år 1636, liggende lige i hjertet af rosernes by Mariager. Postgaarden er idag Hotel, restaurant og café. Her er 12 standard dobbelt værelser samt 2 suiter - alle renoveret og smukt indrettet - og alle har eget bad og toilet, tv og gratis WiFi. Restaurant med flot frokost kort og lækre a la carte retter. Alt er lavet på friske danske råvarer.
Kontakt
Hotel Postgaarden Mariager
Torvet 6
9550 Mariager
Telefon: +45 98541012
Fax: +45 98542464
mail@hotelpostgaardenmariager.dk
www.hotelpostgaardenmariager.dk
Åbningstider
Hele året