Vandre- og cykelferie i Rold Skov for 2 pers. på Rold gl. Kro

Ta' på vandre- og/eller cykelferie i Rold Skov og ved Mariager Fjord. Her venter jer et weekend ophold i Rold Skov og med overnatning på Rold Gl. Kro. 

 

Mariagerfjord og Rold Skov er en fantastisk vandre- og cykel-destination - her er et utal af kortere og længere vandreture hele fjorden rundt, gennem Ådal, op i bakkerne og i skoven. Her er også masser af muligheder for cykelferie, da Rold Skov har nogle af landets bedste MTB-spor og da Hærvejens cykelrute går lige forbi kroens dør og ned til Mariager Fjord og Hobro. Her kan I tage cykelrute 32, Mariager Fjordruten, som går hele fjorden rundt. Den går også lige forbi PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker, der er den ubetinget bedste vandreoplevelse i hele området - ja en af landets bedste!

PANORAMA-ruten er Danmarks første certificerede vandrerute. For certificeringen står Deutsches Wanderinstitut, som har etableret Europas mest udbredte – og strengeste - kvalitetssystem for vandreruter. Kun de bedste ruter har mulighed for at passere dette nåleøje.

 

Læs meget mere om vandreruter, cykelruter og Rold Skov

 

Rold Gl. Kro danner rammerne...

Rold Gl. Kro skaber rammerne for jeres ophold. Kroen er charmerende og ligger med Rold Skov lige i baghaven. Kroen har en dejlig og venlig atmosfære og ikke mindst skøn kromad.

Vandre- og cykelferien omfatter en overnatning for 2 personer i dobbelt værelse inkl. 3-retters middag og morgenmad. Der er valgfri ankomst alle ugens dage.

Ved ankomst vil I modtage en brochurepakke med diverse cykelkort og vandreruter. 

I kan tilkøbe madpakker til jeres cykel- eller vandretur til kr. 68,- pr. person. Tilkøbes nedenfor. 

 

Booking

Vandre- og cykelferie i Rold Skov for 2 pers. på Rold gl. Kro

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Antal 1.398,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Rold Gl. Kro

Historisk gammel kro beliggende 600 m fra Rold skov. Kroen er renoveret med sans for stil og traditioner, bl.a. med jagtstue. I den moderne veranda kan morgenmaden nydes i selskab med morgensolen. Traditionsrigt krokøkken som spænder fra det danske krokøkken til kreative gourmet menuer. Rold Gl. Kro er bl.a. medstifter af Gourmetruten. Kroens værelser findes i en nyere selvstændig bygning i rolige omgivelser.
Før i tiden kunne det faktisk være farligt at besøge Rold Gl. Kro. I Rold Skov huserede nemlig de legendariske røvere Bette Fanden, Long Ajes og Petronillen og flere med dem, og de holdt skarpt øje med kroen. I dag møder man ganske vist også røvere, når man kommer til Rold Gl. Kro. Men de fire røvere i vejkrydset er træskulpturer og gør absolut ingen fortræd. Så der er ingen som helst fare forbundet med at besøge Rold Gl. Kro bortset fra at man risikerer at tabe sit hjerte til det hyggelige sted med den store gæstfrihed og den gode mad. Menukortet byder ofte på vildt fra skoven, og i det hele taget kan man være sikker på god, veltillavet dansk kromad.
Kontakt
Rold Gl. Kro
Hobrovej 11, Rold
9510 Arden

Tlf.: +45 9856 1700
E-mail: info@roldkro.dk
www.roldkro.dk
Åbningstider
Hele året