1 hel dags fiskeri fra pontonbåd med erfaren lokal guide

 

Prøv en guidet tur i en specielt udformet Anderson Ponton båd. Med en ponton båd kan du opleve den smukke natur ved Mariager Fjord på en afslappende, givende og helt ny måde!

Du får vist de bedste fiskepladser ved Mariager Fjord, hvor I også skal fiske.

 

Forestil dig, at du lydløst sejler hen til det helt rigtige fiskested, alt hvad du skal gøre er at kaste din flue over ørredens standpladser, som guiden vil udpege. Guiden hjælper og holder båden i den bedste position i forhold til fiskestedet og vinden.  Under turen får du naturligvis gode råd om affiskning og kasteteknik fra pontonbåden.

Det er helt op til dig om du har lyst til at spinne eller fiske med flue.

Guiden vil sørge for at du altid er i den bedste kast og fangstposition. Dette er den mest behagelige måde at fiske på, ingen glatte sten eller mudder - du fokuserer kun på at fange fisk!

Pontonbåden er udstyret med alle sikkerhedsfunktioner, herunder en oppustelig redningsvest.

 

Du er velkommen til at kontakte guiden for yderligere information eller en snak om planlægningen af din drømme tur.

Waders kan lånes!

 

Du kan også booke en ½dagstur med pontonbbåd og Henrik som guide: ½ dag á 4 timer koster for en lystfisker kr. 1.000,- 

 


Ved køb af dette produkt får du på valgte dag 8 timer med guiden Henrik Leth på Mariager Fjord. Henrik Leth vil kontakte dig for at aftale starttid og -sted. Skulle du have nogle specielle ønsker til din dag, kan du fortælle Henrik herom, og han vil gøre sit for at imødekomme dine ønsker. 

 

Booking

1 hel dags fiskeri fra pontonbåd med erfaren lokal guide

Select a time above
Antal 2.000,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Henrik Leth, guide og turudbyder

Henrik Leth udbyder forskellige guidet ture på Mariager Fjord bl.a. i pontoon-båd og hans special designede guidebåd. Henrik Leth har mange års erfaring med fiskeri, sejlads og dyrelivet i og ved Mariager Fjord. Du er velkommen til at kontakte Henrik for et uforpligtende tilbud eller for at planlægge lige netop din drømmetur på Mariager Fjord.
Henrik Leth
Fiskergården
Skytten 118
DK-8920 Randers NV

+45 21 26 42 16
hl@brakvand.dk
www.brakvand.com