Vandreferie på BramslevGaard - lige ved PANORAMA-ruten

PANORAMA-ruten - Danmarks smukkeste gåtur

Prøv en lille vandreferie på PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker. PANORAMA-ruten er Danmarks første certificerede vandrerute og den giver dig ikke bare nogle gode kilometer i fødderne, men beriger dig også med landets smukkeste udsigt! PANORAMA-ruten er garant for naturoplevelser i verdensklasse, og som en såkaldt Premium-rute er både stier, udsigt, hvilepladser, skiltning mv. også helt i top! Hop i vandrestøvlerne og kom til Mariager Fjord - her venter en smuk natur og et imponerende landskab.

 

Panorama-ophold med rig mulighed for afslapning på idylliske Hotel BramslevGaard

Sammen med en skøn vandretur er det på sin plads at blive forkælet med et hyggeligt ophold, hvor der er rig mulighed for afslapning i skønne omgivelser. Før eller efter vandreturen kan I nyde et udsøgt aftenmåltid i hotellets smukke restaurant, hvorefter I kan gå til ro i de komfortable værelser.

• 1 x overnatning i dobbeltværelse for 2 personer.
• 2 retters festmenu, der serveres kl. 18:30 med efterfølgende kaffe og chokolade.
• Morgenmåltid med alt, hvad hjertet begærer.
• Kortmateriale ved ankomst.

 

Samlet pris for 2 pers. i dobbeltværelse                   1.496,-

Du kan booke opholdet ved at klikke på booking-knappen og udfylde kontaktformularen til Hotel Bramslevgaard eller ved at ringe til dem på tlf. 9851 2030.

Booking

Vandreferie på BramslevGaard - lige ved PANORAMA-ruten

Antal 1.496,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Hotel Bramslevgaard

​Vi byder alle gæster velkommen til Hotel BramslevGaard - kursus- og herregårdsophold. ​ Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse midt i det fredede, naturskønne og stærkt kuperede landskab i Bramslev Bakker ved Hobro. ​ Der er blot 200 meter fra hotellet til den storslåede udsigt over Mariager Fjord, som er en af Danmarks smukkeste fjorde omkranset af en særegen vegetation. ​ BramslevGaard har 21 komfortable værelser, heraf 8 superior værelser, samt en superior suite med egen altan. Derudover er der 7 ferielejligheder, heraf en suite med himmelseng. Alle værelser er indrettet med fokus på komfort, hygge og velvære. ​ ​BramslevGaard har ydermere 5 møde- og selskabslokaler. Lokalerne er særdeles velegnet til kurser og festarrangementer med selvforkælelse i skønne omgivelser. ​
Kontakt
Hotel BramslevGaard
​ Bramslev Bakker 4,
DK - 9500 Hobro

Tlf: +45 98512030
info@bramslevgaard.dk