Mariager Saltcenter indgangsbillet

Har du nogensinde overvejet, hvordan dit liv ville være uden salt? Hvordan ville din mad smage? Hvor mange produkter ville du savne i din hverdag? Du kan finde svarene hos Mariager Saltcenter, der ligger i på havnen i hyggelige Mariager by. 

Siden middelalderen har egnens beboere udvundet salt. Og det er nu muligt at udforske saltets historie og opleve magien i “Det hvide Guld”, lære, lege, smage og føle - og købe de unikke saltprodukter i den store butik. 

Når du træder ind i denne verden af salt, kan du opleve en attraktion med interessante facts, fokus på historie, geologi og aktiviteter, som får dig til at tænke. Tag dit svømmetøj på, og dyk ned i Det døde Hav, hvor man ikke kan synke, og oplev de helende effekter og wellness med salt som base. Tag plads i biografen eller mød Sydemesteren, når han syder salt over åbent ild. Oplev den virtuelle tur 138 m ned i minearbejderens elevator i en kopi af en polsk saltmine - og slut dit besøg med et dejligt måltid i Café Saltbøssen serveret på en stor udendørsterrasse, der går ud over smukke Mariager Fjord. 

 

Booking

Mariager Saltcenter indgangsbillet

Antal 98,00 DKK

Børn (4-13 år)

Antal 60,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Mariager Saltcenter

Skal vi gi' din familie lyst til at smage på livet? Så kom til Mariager og få salt på hjernen. Når I besøger Mariager Saltcenter, træder I ind i en verden af salt. Her kan I tage elevatoren ned i den gamle saltmine, se hvordan vi syder de lækre krystaller, der er mere end 250 mio. år gamle, lave sjove forsøg i vores laboratorium og hygge jer i vores udendørs salthave. Hver dag er der mulighed for en dukkert i vores bassin, der er helt magen til vandet i Det Døde Hav. Her kan I blive forkælet med salt-wellness (hvis I booker tid i forvejen) og så er der altid en udstilling, der giver noget at tale om bagefter. Når sulten melder sig, er det bare at tage plads i vores cafe - og vælge frit fravores populære menukort. Vi glæder os til at servere lidt lækker for jer, så I kan smage på livet og nyde udsigten over fjorden imens. Vi ses i Mariager.
Kontakt
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Telefon: 98541816
Fax: 98541844
salt@saltcenter.com
www.saltcenter.com
Åbningstider
Man-Fre: 1016
Lør-Søn: 10-17